Psiha

Psiha

Poklanjamo SynoTabs® tablete Oktal Pharme za zdrave zglobove

Čak desetero sretnika ima priliku osvojiti SynoTabs® tablete koje potiču prirodnu funkciju zglobova i pomažu u borbi protiv postupnog propadanja hrskavice.

Dok su zdravi i pravilno funkcioniraju, zglobovi osiguravaju bezbolne pokrete. No, kad se pojave početni simptomi kao znakovi trošenja zglobova, poput boli pri kretanju, otoka i zategnutosti mišića, potrebno je poduzeti određene korake za njihovo jačanje. Pri tom je od velike pomoći i rana, kontinuirana nadopuna hranjivih tvari koje jačaju hrskavicu i kosti. Čak i ako se hrskavično tkivo ne regenerira, funkcija hrskavice i kosti može se poboljšati opskrbom hranjivim tvarima.

SynoTabs® tablete potiču prirodnu funkciju zglobova i pomažu u borbi protiv postupnog propadanja hrskavice u zglobovima, zahvaljujući pomno odabranoj i jedinstvenoj kombinaciji hranjivih tvari važnih za zglobove i vitalnih tvari prijeko potrebnih za zglobnu hrskavicu i kosti.

U SynoTabs® tabletama nalaze se dva najvažnija osnovna sastojka za zdravo funkcioniranje zglobova – glukozamin i hondroitin-sulfat – u kombinaciji s visokokvalitetnim kompleksom vitamina i minerala, što hrskavici i kostima pruža dodatnu podršku i zaštitu. Više o ovim tabletama pročitajte u članku: Ponovno u pokretu uz SynoTabs tablete!

Održavanje prirodne funkcije zglobova SynoTabs® kombinacijom važan je doprinos za fizičko zdravlje, pokretljivost i kvalitetu života. Mi vam omogućujemo prvi korak – čak desetero sretnika ima priliku osvojiti SynoTabs® tablete.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo