Poklanjamo ti knjigu Nore Roberts "Sjeta u zaljevu"! - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Poklanjamo ti knjigu Nore Roberts “Sjeta u zaljevu”!

Zaljev Chesapeake jedan je od najpopularnijih serijala Nore Roberts. Četvrta, zaključna knjiga serije donosi rasplet drame koju je inicirala zlobna Glorija, majka najmlađeg među braćom Quinn. Profil i Ordinacija.hr ti poklanjaju knjigu. Igraj se s nama i budi jedan od naša tri sretna dobitnika!

Najdraži motivi majstorice ljubića su tradicija i obiteljske vrijednosti, stoga svoje likove često dovodi u situacije da preispituju vlastite odluke i donose planove za budućnost uz pomoć tradicionalnih irskih vjerovanja i legendi. Norina publika dobro zna da će u njezinim romanima naći dinamičnu fabulu, živopisne likove na razmeđu između tradicije i suvremenosti te erotske scene.

Nora Roberts često ističe kako voli pisati o muškim likovima, a četvorica braće Quinn među ljubimcima su njezine publike. Četvorici braće zajedničko je da su kao dječaci potonuli na dno beznađa prije nego što ih je pronašao RayQuinn i odgojio kao vlastitu djecu. Iako različiti porijeklom i izgledom, sva četvorica razvila su odanost obitelji i postali složni u zajedničkom poslu. Kada im osvetoljubivost Rayeve izgubljene kćeri nanese štetu, za uporne muškarce Quinn to je još jedan razlog više da se čvršće povežu i ustraju u svojim naporima.

Ostali nastavci serije Zaljev Chesapeake su: Odnijelo ih more, Prijeteća plima i Unutarnja luka.

Nora Roberts najpopularnija je i najomiljenija autorica ljubavnih romana, s više od 200 naslova, uključujući Tri suđenice i Vila te trilogije Otok Tri sestre i Sudbonosni broj sedam. Na top listi New York Timesa u posljednjih 25 godina bilo je četrdeset naslova koje je potpisala, a njezini najnoviji hitovi i dalje obaraju sve rekorde čitanosti.

Po romanima Nore Roberts dosad je snimljeno osam tv-filmova, koje je upoznala i naša publika.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo