Psiha

Psiha

Poklon-paketi Kadulje A.M. traže nove vlasnike!

Želite ojačati cirkulaciju i cijeli organizam? Na jednostavan i prirodan način voditi računa o higijeni i zdravlju ušiju? Za vas imamo tri vrhunska proizvoda: Otosan tuljac za higijenu uha, Otosan spray za svakodnevnu njegu uha i švedsku grenčicu – eliksir života!

Poklanjamo tri poklon-paketa, a svaki sadrži sljedeće proizvode:

1. OTOSAN tuljac za higijenu uha

Otosan tuljac za higijenu uha pospješuje prirodni obrambeni mehanizam uha te sprječava nakupljanje suvišne ušne masti koja može uzrokovati zujanje, pištanje i druge neugodne zvukove unutar uha, kao neizjednačen tlak u ušima, smanjenje kvalitete sluha i osjećaj začepljenosti u ušima.

Toplina koja se oslobađa izgaranjem Otosan tuljca nježno penetrira u zvukovod, omekšavajući ušnu mast. Zahvaljujući parama propolisa, pojačava prirodnu obranu uha. Toplina stimulira akupunkturne točke i potiče cirkulaciju krvi, stvarajući osjećaj ugode i opuštenosti.

Toplina stvara podtlak unutar uha kao učinak dimnjaka, poznat u fizici kao “Venturijev efekt”. Omogućuje uklanjanje nečistoće, ostataka vode i ostalih naslaga iz zvukovoda. Izjednačava tlak u ušima kod ronjenja, leta avionom ili boravka u planinama.

Pakiranje sadrži dva tuljca.

Otosan

2. OTOSAN spray® za svakodnevnu njegu uha

Otosan spray® temelji se na dugogodišnjem znanstvenom istraživanju o zdravlju ušiju i jedini je sprej s dodatkom 100 posto organski uzgojenih ekstrakata iznimne učinkovitosti. Na nježan način pomaže ukloniti suvišni ušni vosak i održavati svakodnevnu higijenu. Proizveden bez upotrebe boja i konzervansa, jamči iznimnu podnošljivost.

Otosan Spray® kombinira učinkovitost čišćenja fiziološke otopine s antiseptičkim svojstvima ulja čajevca i sinergističkog djelovanja 100 posto organskih biljnih ekstrakata:

  • Aloa vera: njegujući učinak
  • Limun: pročišćavajuća svojstva
  • Kamilica: umirujuća svojstva
  • Neven: protuupalno djelovanje
  • Sljez: omekšavajuća svojstva

Otosan spray® je europski medicinski izum CE.

3. Riviera – originalna švedska grenčica

Švedska grenčica – “eliksir života”, pripravak je s
višestrukim djelovanjem. Riječ je o dodatku prehrani proizvedenom od
odabranog ljekovitog bilja prema starodrevnom receptu.

Kroz ravnotežu izmjene tvari u organizmu, Riviera – švedska grenčica jača cirkulaciju i cijeli organizam. Više saznajte u članku “Švedska grenčica“.

Švedska grenčica

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo