Psiha

Psiha

Postani seksi kao Irina!

Avon predstavlja vam novu maskaru Super Drama čije je zaštitno lice manekenka Irina Shayk. Imena sretnih dobitnica objavljujemo u petak 24.8.

Ova maskara osigurava dvostruko djelovanje – dramatičan volumen i spektakularnu duljinu u samo jednom potezu, a dostupna je u Avonovom katalogu kampanje 12 po cijeni od 45 kuna.

Inovativna četkica s čekinjama koje izgledaju poput lopatica ventilatora nanosi dvostruko veću količinu maskare na trepavice u usporedbi s uobičajenim četkicama, a tu je i formula s jedinstvenom mješavinom laganih i silika pudera. Rezultat su trenutno maksimizirani volumen i duljina trepavica te vizualno i do 20 posto veće oči (na temelju istraživanja APTC 232911 – analiza izgleda).

SuperDrama maskaraIsto tako, Avonova napredna višenamjenska formula maskare Super Drama uključuje njegujuće čestice koje trepavice proširuju od korijena do vrha, dodatno naglašavajući njihovu gustoću i bujnost. Istovremeno, čestice produljuju svaku pojedinačnu trepavicu što ističe oči pa one izgledaju i do 20 puta veće. Ova revolucionarna četkica ne ostavlja grudice, a dizajnirana je kako bi maskaru na trepavice nanijela ravnomjerno, u samo jednom potezu.

Ordinacija.hr čak 10 sretnica nagrađuje ovom revolucionarnom maskarom!

 

 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo