Psiha

Psiha

Prirodnim putem očistite organizam uz naš dar – Enterosgel!

Enterosgel je jedinstveni, inovativni medicinski proizvod za zdravlje cijelog organizma u svega jedan do dva dana. Troje ćemo čitatelja nagraditi njime.

Enterosgel je inovativni  medicinski proizvod za oralnu upotrebu, a namijenjen  je vezivanju  toksina, štetnih tvari, patogenih mikroorganizama i alergena iz probavnog  sustava i njihovu uklanjanju iz tijela. Djeluje na način da umanjuje i sprječava toksične ili alergijske reakcije, zaustavlja proljev, ubrzava uklanjanje alkohola iz tijela te značajno pospješuje obnavljanje crijevne mikroflore.

Enterosgel je organski gel bez boje, mirisa i okusa koji se uzima na usta, svojevrsna “pametna” spužva s porama, veličina kojih odgovara veličini molekula toksičnih tvari koje veže na sebe i uklanja iz probavnog sustava. On ne smanjuje apsorpciju vitamina, minerala i ostalih hranjivih tvari neophodnih za organizam i ne lijepi se za sluznicu, a iz organizma se  izlučuje sedam-osam sati nakon upotrebe, zajedno s tvarima koje je vezao. Obnavljanjem crijevne sluznice te uništavanjem patogenih mikroorganizama Enterosgel osigurava odgovarajuće uvjete za razvoj normalne mikroflore. Rezultat toga je otklanjanje uzorka problema, porast količine dobrih bakterija, te značajno smanjenje ili nestanak patogenih mikroorganizama. Rezultat je normalizacija probave, a proljev nestaje u roku sedam-deset sati.

Primjenom Enterosgela kod ljudi s narušenom funkcijom crijevne barijere obnavlja se crijevna sluznica i smanjuje mogućnost prodora toksina kao i većine nepoželjnih tvari u krvotok. Enterosgel ima svojstvo da veže alergene, povezane i nepovezane s hranom, što umanjuje antigeno opterećenje na imunitet crijevne barijere. Kod atopijskog dermatitisa i drugih kožnih alergija pozitivan učinak primjetan je već jedan-dva dana nakon početka korištenja Enterosgela, a potpuni nestanak simptoma nakon sedam-deset dana terapije. Korištenje Enterosgela tijekom liječenja drugih alergijskih bolesti pomaže ublažiti bolest, te produžiti razmak između alergijskih napadaja uz normaliziranje imunoloških čimbenika.

Pošto se ne apsorbira u organizam i potpuno je neškodljiv, Enterosgel smiju koristiti osobe svih životnih dobi, uključujući i najmanju djecu i trudnice.

Enterosgel se preporučuje kod odraslih i i djece u sljedećim slučajevima:

  • akutnog proljeva bilo kojeg uzročnika  (bakterijskog i virusnog proljeva uključujući rotavirus, trovanja hranom, proljeva povezanog s primjenom antibiotika, itd.)
  • kroničnog proljeva bilo kojeg uzroka (iritabilnog sindroma, kroničnih upalnih bolesti crijeva,itd.)
  • alergija (astma i peludne hunjavice, atopijskih dermatitisa, urtikarija, alergija na hranu) i kožnih bolesti(akne)
  • Poremećaja u ravnoteži crijevne mikroflore (štetan utjecaj antibiotika na normalnu mikrofloru crijeva)
  • kod sindroma iritabilnog crijeva, upalnih bolesti crijeva;
  • trovanja hranom, alkoholom i kemikalijama
  • liječenja onkoloških bolesti kao detoksikacija, preventiva i terapija proljeva tijekom kemoterapije i radioterapije
  • kao detoksikacijsko sredstvo.

Enterosgel djeluje već nekoliko sati nakon primjene i potpuno je siguran za organizam jer se nepromijenjen izlučuje.

Dolazi  u pakiranju od 225 grama, a potražite ga u svim boljim ljekarnama te odnedavno i u web shopu www.enterosgel.hr.

Više informacija doznajte na Enterosgel.hr

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo