Psiha

Psiha

Probiotičke kapi WAYA® LGG® – partner u liječenju proljeva

Probavne tegobe mogu uništiti i najljepši odmor, a rješenje za moguće probleme naša je igra darivanja! Najkreativniji odgovor Waya daruje dječjim šatorom za plažu i Waya LGG kapima, a druga dva dobitnika će, osim u Waya LGG kapima, uživati i u okruglom jastuku za napuhavanje! Imena najboljih objavljujemo 6. lipnja!

O proljevu – dijareji – govorimo kod iznenadnog i čestog izlučivanja rjeđe stolice. Proljev obično možemo smiriti sami, a ako traje nekoliko dana, osobito kod djece, nužan je razgovor s liječnikom. Proljevi mogu nastati zbog infekcije virusima, bakterijama ili parazitima. Uzrok proljeva izazvanog bakterijama najčešće je otrovanje hranom ili vodom i takvi proljevi mogu se pojaviti kod kuće i na putovanjima (pomjena okoline, prehrane i prehrambenih navika). Probavne tegobe može također izazvati promijenjena, ali bezopasna bakterijska flora okoline. Zbog proljeva i povraćanja nužno je potrebna rehidracija pomoću rehidracijskih otopina i dodavanje kultura mikroorganizma.

Probiotičke kapi WAYA® LGG®

Probiotičke kapi WAYA® LGG® sadrže jedinstvenu probiotičku kulturu LGG® (Lactobacillus rhamnosus GG), koja je najistraženija probiotička kultura na svijetu. Brojna istraživanja kod dojenčadi i djece dokazala su učinkovitost kapi u dijetetskom reguliranju ovih stanja:

• proljevi za vrijeme liječenja antibioticima
• virusni i bakterijski proljevi
• održavanje uravnotežene crijevne mikroflore

Dostupno u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama, a više o ovom proizvodu saznajte na www.waya.hr

Ordinacija.hr 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo