Psiha

Psiha

Provedi ugodnu večer uz Edina Karamazova & Lea Brouwera!

Jedan od najuzbudljivijih i najkarizmatičnijih svirača gitare i lutnje u svijetu – Edin Karamazov, za blistavo virtuozne i emocionalno predane izvedbe požnjeo je gromoglasne pohvale širom Europe i Amerike. Mi te vodimo na ovaj glazbeni spektakl u petak, 27. travnja u KD Lisinski. Imena dva sretna dobitnika saznaj u četvrtak, 26. travnja.

zvjezdU Zvjezdanom ciklusu nastupa uz “oca gitare” s Kube, slavnog kubanskog gitarista, skladatelja i dirigenta Lea Brouwera. Uz veliki orkestar Zagrebačke filharmonije Brouwer predstavlja dvije velike uspješnice svojega opusa – Las ciudades invisibles i Canción de gesta koje je izvodio s mnogim velikim orkestrima širom svijeta.

Edin Karamazov nastupa u tri teme iz slavne suite Iberia španjolskog majstora Isaaca Albéniza, a za kraj ove uzbudljive koncertne večeri Edin i Leo pripremaju još jednu pravu glazbenu poslasticu: Beatlerianas – sedam hitova The Beatlesa: Eleanor Rigby, Yesterday, She Is Leaving Home, A Ticket To Ride, Got To Get You Into My Life, Here, There and Everywhere i Penny Lane – u Brouwerovoj obradi za gitaru i orkestar!

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo