Reci zbogom celulitu – osvoji tretmane pressoterapije!

linea snella, Pressoterapija

Centar Linea Snella trima čitateljicama daruje po četiri dolaska na pressoterapiju – mehaničku limfnu drenažu koja će se pobrinuti da celulitu kažete "Zbogom!".

Ako ste pretjerali s grickalicama i premalo posežete za zdravim voćem i povrćem, rezultate ste sigurno vidjeli u obliku neestetskih kuglica celulita na svom tijelu. Također, ako dugo stojite ili boravite u zagrijanom prostoru, moguće imate problema s nakupljanjem tekućine u organizmu.

Za vas centar Linea Snella ima pravo rješenje – pressoterapiju, tj. mehaničku limfnu drenažu!

Terapijom se potiču funkcije limfnog sustava, pospješuje se uklanjanje (drenaža) nakupljene tekućine i drugih tvari (metabolita) iz tijela. Brojnim ciljanim programima mogu se učinkovito ukloniti i poteškoće povezane s cirkulacijom.

Ako je vaš osnovni problem celulit, tada se preporučuje kombinacija pressoterapije i body wrappinga. Ako pak želite intenzivno smanjiti svoj opseg i uskočiti u usku novogodišnju haljinu, tada vam odgovara i kombinacija s ultrazvukom – kavitacijom.

U ovoj nagradnoj igri svi dobivaju jer ako se vaše ime ne nađe na popisu izvučenih, Linea Snella vas poziva da ispunite obrazac i prijavite se za besplatni, neobvezujući pregled.

Ostvarite i vi svoje snove u centru Linea Snella!

Ordinacija.hr

 Prati nas na Viber Public Chatu!