Psiha

Psiha

Savršeno tijelo u kratkom roku?! Moguće je.

Želite estetski zahvat, ali ne možete podnijeti ideju operacije, dugotrajnog oporavka i visoke cijene? Ne brinite, jednu sretnicu ili sretnika nagrađujemo tretmanom vakumskom kavitacijom. Dobitnika/cu objavljujemo u ponedjeljak, 20. kolovoza.

Profesor Ronald L. Moy M.D. s University of California, Los Angeles tvrdi sljedeće: “Moto estetske kirurgije u bližoj budućnost će biti ‘MANJE JE VIŠE’. Nove, visoko inovativne tehnologije tretmana pružaju nam gotovo iste rezultate kao i estetski zahvati, ali bez anestezije, bolova, skalpela i dugotrajnog oporavka, ne sputavajući Vas u obavljanju svakodnevnih aktivnosti.”

Zvuči li vam pomalo nevjerojatno da u pauzi za ručak obavite tretman i vratite se na radno mjesto s novom figurom i mlađim licem? Posjetite Centar Bella u Zagrebu i uvjerite se u kvalitetu, inovativnost i rezultate njihovih tretmana te stručnost osoblja koje će Vas savjetovati u odabiru idealnih programa prilagođenih Vama.

Priuštite si oblikovanje i remodeliranje tijela aparatom Green CaVite koji koristi neinvazivnu metodu tretmana niskofrekventnim ultrazvučnim valovima velike snage u svrhu razbijanja masnih stanica i celulita. Zategnite lice ili tijelo, riješite se bora i strija tretmanima radiovalovima.

Pomladite svoj izgled i oblikujte tijelo u isto vrijeme.

Vakumska kavitacija najčešći je izbor nekirurške metode reduciranja lokaliziranih masnih naslaga. Radi se o primjeni niskofrekventnog ultrazvučnog uređaja, frekvencije 25-40 khz, snage do 50W. Djelovanje kavitacije svodi se na selektivno razbijanje membrane masne stanice, uslijed čega dolazi do oslobađanja sadržaja unutar membrane. Sadržaj se eliminira djelomično putem limfnog i mokraćnog sustava, te preko jetre u kojoj se masnoća prerađuje jednako poput masnoće iz hrane i na koncu potroši kao energija. Rezultat je vidljiv nakon samo jednog tretmana.

Vakuum i presoterapija obavezni su paralelni tretmani koji se izvode uz kavitaciju, te ćemo njima poboljšati eliminaciju masnog tkiva i vode uz stimulaciju stvaranja vezivnog tkiva na mjestu gdje smo eliminirali višak masnog tkiva.

Iskoristite ovu priliku i isprobajte pravu vakumsku kavitaciju i dovedite tijelo u savršenu za plažu! Uz 40 minuta tretmana kavitacije ide i limfna drenaža u trajanju od 30 minuta. Limfna drenaža ubrzava metabolizam i mikrocirkulaciju, pospješujući lučenje otpadnih tvari uklanjajući višak tekućine iz tkiva. No, nije dovoljno samo razbiti i izlučiti naslage, najbolje je stimulirati mišiće koji će te naslage trošiti na dnevnoj bazi, a nema boljeg i bržeg načina da dobijete mišiće i zategnete svoje tijelo od vibroplatea. Vježbanjem na vibrirajućoj podlozi još više ubrzavate metabolizam i pokrećete mišiće, tako da u samo deset minuta postižete odlične rezultate.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo