Psiha

Psiha

Saznaj što kriju Tajne Griča

Voliš legende koje se vežu za Grič i Kaptol? Sanjariš o ljubavi kao što je bila ona između Siniše i Nere? Zanimaju te kako su izgledali progoni vještica u stara vremena? Sve ovo možeš vidjeti na noćnoj turi “Tajne Griča”, a mi vodimo dva znatiželjna čitatelja s pratnjom na sljedeću turu.

Uzbudljiva, romantična i misteriozna interaktivna kazališna noćna tura Tajne Griča namijenjena je posjetiteljima i građanima Zagreba koji žele upoznati povijesnu i tajnovitu stranu glavnoga grada. Posjetitelji aktivno sudjeluju u različitim igranim događajima iz povijesti Zagreba, od kojih će ih neki naježiti, a neki raznježiti.

Kostimirani povijesni i fikcionalni likovi vodit će vas kroz povijest Gornjeg Grada. Prošećite kroz povijest s Petricom Kerempuhom, Sinišom i Nerom iz romana Marije Jurić Zagorke, Mandušom, vješticama, vitezima i vođom seljačke bune Matijom Gupcem.

Noćnu turu “Tajne Griča” zajedničkim snagama organiziraju Turistička zajednica grada Zagreba i
Katapult promocija d.o.o. Saznaj više u članku Otkrijte tajne starog Zagreba u noćnoj turi “Tajne Griča”.

“Tajne Griča” otkrivaju se svakog petka navečer na hrvatskom jeziku (subotom na engleskom jeziku). U svojoj prijavi obavezno navedite koji vam datum odgovara, kako bismo mogli rezervirati vaše mjesto na vrijeme.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo