Psiha

Psiha

SimBex vas nagrađuje bandažom iz Svemira!

Bolovi u ramenima ili leđima ometaju vas pri obavljanju svakodnevnih zadataka? Nekad vam je bavljenje sportom pružalo zadovoljstvo dok je sada samo bolna uspomena? Postoji nešto NOVO, nešto DRUGAČIJE! TexUp!

Više je načina za tretiranje ozljeda – mirovanje, hladni oblozi, elastični zavoji, razni analgetici, no preporučljivo je koristiti sredstva koja zamjenjuju analgetike, sredstva poput energetske bandaže TexUp koja će ne samo ublažiti bol nego i značajno ubrzati vaš oporavak!

Budite i vi jedan od troje sretnih čitatelja koji će osvojiti TexUp bandažu!

Bandaža TexUp – novost iz Svemira!

TexUp je tehnologija koju je NASA osmislila kako bi astronautima pružila što veću zaštitu zglobova i kostiju pri obavljanju misija. Sama činjenica, da je od 4000 testiranih ljudi čak 95 % prijavilo znatno pobljšanje ili čak potpuni oporavak, ovu bandažu čini izvanrednom.

Po čemu je ova bandaža drugačija od drugih? Upoznajte revolucionarnu strukturu TexUp bandaže, dizajnirane da iskoristi maksimalni potencijal tri prirodna elementa koji se nalaze u njezinom sastavu: PLATINA, ALUMINIJ I TITAN. Njihovo međusobno djelovanje stvara energiju koja aktivno djeluje na metabolizam te smanjuje bol. Na Vama je samo da ju stavite na bolno mjesto!

TexUp bandaže su idealan i pravi izbor uklanjanja bolova kod upale mišića, tetiva, otečenih zglobova, sportskih ozljeda, iscrpljenosti nakon fizičke aktivnosti, dugotrajnog stajanja ili kod dugotrajne vožnje.

Kako TexUp djeluje na organizam?

  • Olakšava i smanjuje bol
  • Smanjuje umor
  • Poboljšava cirkulaciju
  • Pomaže slabim i oštećenim mišićima
  • Smanjuje otekline i iscrpljenost
  • Skraćuje vrijeme oporavka

TexUp bandaže dostupne su u svim bolje opskrbljenim ljekarnama širom Hrvatske te u Sanitetskoj kući SimBex, Trnjanska 59 A. Više informacija na www.simbex.hr ili na besplatnom broju 0800 206 206.

 Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo