Psiha

Psiha

Spring omega 3 Plus – za zdravo srce žena

Spring omega 3 Plus pozitivno djeluje ne samo na zdravlje srca i krvnih žila, poboljšanje moždanih funkcija, jačanje imuniteta te smanjenje upalnih procesa u organizmu, nego utječe i na hormonalnu ravnotežu, ublažavanje predmenstrualnih simptoma (PMS) i simptoma predmenopauze, smanjenje bolova u grudima za vrijeme mjesečnice te pozitivno djeluje na zdravlje kože, kose i noktiju. Tri ćemo dame darovati ovim dodatkom prehrani.

Rizik od bolesti srca i krvnih žila povećava se s godinama. Dugo vremena smatralo se da su žene zaštićene od srčanih bolesti djelovanjem estrogena. No, s godinama ta je zaštita sve slabija, pogotovo nakon 40. godine i približavanjem menopauzi.

Danas se zna da su bolesti srca vodeći uzrok smrti kod žena.

Spring omega 3 Plus prvi je i jedinstven dodatak prehrani s omega-3 masnim kiselinama, formuliran posebno za žene, s pet dokazano učinkovitih djelovanja na:

  • zaštitu zdravlja srca i krvožilnog sustava
  • živčani sustav, moždane funkcije i pamćenje
  • regulaciju i smanjenje upalnih procesa
  • regulaciju hormonalne ravnoteže (simptoma PMS-a i menopauze)
  • ljepotu i zdravlje kože, kose i noktiju.

Spring omega 3 Plus dodatak prehrani sadrži najbolju koncentraciju EPA i DHA omega-3 masnih kiselina, dobivenih iz ribljeg ulja, te biljna ulja noćurka i borača bogata GLA omega-6 masnom kiselinom, kao i obilje vitamina E.

Stoga Spring omega 3 Plus pozitivno djeluje ne samo na zdravlje srca i krvnih žila, poboljšanje moždanih funkcija, jačanje imuniteta te smanjenje upalnih procesa u organizmu, nego utječe i na hormonalnu ravnotežu, ublažavanje predmenstrualnih simptoma (PMS) i simptoma predmenopauze, smanjenje bolova u grudima za vrijeme mjesečnice te pozitivno djeluje na zdravlje kože, kose i noktiju. Njegova formula namijenjena je posebno ženama koje žele napraviti prve korake prema zdravijem i duljem životu.

Zarazni optimizam i mladenački duh pjevačice Danijele Martinović glavni su razlog zašto je upravo ona odabrana za novu ambasadoricu i
zaštitno lice
inovativnog brenda dodataka prehrani za žene – Spring.

Spring
dodaci dostupni su u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama. Više pročitajte na Springwoman.hr.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo