Psiha

Psiha

Sve za zdravlje vaših zuba i desni!

Darujemo vam sve što je potrebno za zdravlje Vaših zuba i desni za cijeli život: Tri sretna čitatelja imaju prilike osvojiti zubnu četkicu Curaprox CS 5460 ultra soft s međuzubnom četkicom CPS 06 na držaču UHS 409! Odgovorite na pitanja, a imena dobitnika objavljujemo 3. ožujka!

Tajna svih Curaprox četkica za zube jest u vlaknima. One ne sadrže najlonska vlakna kao ostale na tržištu, već su njihova vlakna napravljena od posebnog materijala pod nazivom CUREN®, koja su iznimno nježna i tanka. Neuobičajeno velik broj vlakana na glavama Curaprox CS četkica očistit će vaše zube besprijekorno i bez traumatiziranja desni.

Mnogi od nas sasvim su zadovoljni svojim održavanjem oralne higijene i uvjereni da čine sve što je potrebno da bi zubi bili zdravi. No, upotreba samo zubne četkice nije dovoljna za temeljitu oralnu higijenu. Za učinkovito čišćenje međuzubnih prostora i u potpunosti čiste zube i desni preporučujemo CURAPROX CPS međuzubne četkice s tankom i iznimno čvrstom žičanom jezgrom, koja omogućuje jednostavniji ulaz u međuzubni prostor te potpuno čišćenje!

Više o cjelokupnom CURAPROX asortimanu potražite na www.albidus.hr te www.zdrav-osmijeh.com.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo