Psiha

Psiha

Svi vitamini i minerali za žene u jednoj bočici

Darujemo vas sa tri jednomjesečne kure vitamina i minerala – Spring vitamins & minerals, dodatcima prehrani za žene. Odgovorite na naše pitanje, a imena sretnih dobitnika objavljujemo 13. ožujka.

Svaki dan naše tijelo iz hrane koju unesemo apsorbira vitamine i minerale potrebne za normalno funkcioniranje organizma. No, s godinama naše tijelo polako gubi sposobnost apsorpcije svih hranjivih sastojaka – pogotovo vitamina i minerala – koji su nam potrebni za održavanje zdravlja i vitalnosti, drugim riječima, smanjuje se iskoristivost hranjivih tvari u hrani tijekom procesa probave.

Uz organsku, uravnoteženu prehranu i odabir sezonskih namirnica, visokokvalitetan vitaminsko-mineralni kompleks omogućit će tijelu da dobije sve namirnice potrebne za očuvanje zdravlja i vitalnosti.

Spring vitamins & minerals vitaminsko-mineralni dodatak prehrani sadrži optimalnu kombinaciju svih vitamina i minerala potrebnih svakoj ženi već kako bi zadržala svoje zdravlje, vitalnost i energiju.

On djeluje na jačanje imunološkog sustava, optimalnu proizvodnju energije, zdravlje krvožilnog, živčanog, hormonskog i mnogih drugih sustava, povećanje gustoće koštanog tkiva, a time i na prevenciju osteoporoze, zatim na smanjenje stresa, kao i na zdravlje i ljepotu kože, kose i noktiju.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo