Psiha

Psiha

Tamponi s probioticima – Natura Femina by ellen®

shutterstock

Već smo vas imali priliku upoznati s higijenskim proizvodima tvrtke Tosama – Natura Femina. Za vas smo danas pripremili 3 kutije tampona, a u svakoj se nalazi mini, normal i super kutijica tampona.Odgovorite na naša pitanja i za 7 dana saznajte jeste li jedna od sretnih dobitnica!

Već smo vas imali priliku upoznati s higijenskim proizvodima tvrtke Tosama – Natura Femina. Ovi proizvodi vrhunske kvalitete, od 100% čistog, organskog pamuka, ne sadrže klor, bojila niti parfeme i primjereni su i najosjetljivijim ženama. Pakirani su u biorazgradive folije te su zbog toga sigurni za očuvanje našeg okoliša.

Tamponi s probioticima Natura Femina by ellen®.

Žene često pate zbog poremećaja u vaginalnoj mikroflori i podložne su infekcijama kako što su bakterijska vaginoza i gljivična kandidijaza. Čimbenici koji najčešće uzrokuju vaginalnu neravnotežu su: liječenje antibioticima, hormonske promjene, pretjerana i neodgovarajuća higijena, seksualna aktivnost, nošenje sintetičkog donjeg rublja i higijenskih uložaka od umjetnih materijala, često kupanje u bazenima, stres.

U vrijeme menstruacije pH vrijednost u rodnici raste, što ima za posljedicu smanjenje broja laktobacila. Manja koncentracija laktobacila može dovesti do poremećaja ravnoteže u flori rodnice, što povećava mogućnost rasta patogenih mikroorganizama koji pak povećavaju vjerojatnost razvoja urogenitalnih infekcija.

Unosom laktobacila direktno u rodnicu moguće je na prirodan način uspostaviti i očuvati zdravu mikrofloru rodnice. Tamponi Natura Femina by ellen® sadrže probiotike koji su prirodno prisutni u zdravoj rodnici i tako korisni za čuvanje zdrave mikroflore. Djeluju u vrijeme menstruacije, kada zbog krvarenja nije moguća uporaba drugih sredstava.

Tamponi s probioticima Natura Femina by ellen®djeluju dvostruko:

  • PROBIOTIK: održava pH vrijednost u rodnici, štiti mikrofloru rodnice, smanjuje neugodnosti i simptome kao što su svrbež, nadražaj, povećan iscjedak, neugodan miris
  • TAMPON: pouzdana higijenska zaštita u vrijeme menstruacije.

Uz pomoć Natura Femina by ellen®  probiotičkih tampona sada možete na prirodan način povratiti ravnotežu i očuvati zdravu vaginu. Pobrinite se za svoje zdravlje i posjetite Tosaminu trgovinu Bijeli Štacun u trgovačkom centru Westgate u kojoj možete pronaći cijelu liniju Natura femina proizvoda.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo