Ti i Richard Gere u Dvostrukoj igri! - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Ti i Richard Gere u Dvostrukoj igri!

Tri čitatelja s pratnjom vodimo u Blitz Cinestar na film “Dvostruka igra” u Branimir centru, u Zagrebu. Dobitnici svoje ulaznice mogu iskoristiti do srijede 18. siječnja.

IZVORNO IME: The Double
REDATELJ: Michael Brandt
ULOGE: Richard Gere, Topher Grace, Odette Annable
ŽANR: krimić, drama
TRAJANJE FILMA: 98 minuta
GODINA: 2011.
DRŽAVA: SAD

SADRŽAJ FILMA:
U filmu Dvostruka igra misteriozno ubojstvo američkog senatora obilježeno je znakom sovjetskog ubojice čije je kodno ime Cassius. Umirovljeni operativac CIA-e, Paul Shepherdson (Richard Gere) i mladi agent FBI-a Ben Geary (Topher Grace) zajedno pokušavaju razriješiti ubojstvo. Shepherdson je uvjeren da je Cassius odavno mrtav. Cijelu je karijeru proveo prateći ga, a sad nevoljko preuzima slučaj od svojeg bivšeg nadređenoga – Tom Highland (Martin Sheen) izaziva ga da dokaže točnost svoje teorije.

U međuvremenu, agent Geary proučavao je povijest Cassiusa davno prije nego što je počeo raditi za FBI. Fasciniran je tom pričom i svoj magistarski rad napisao je o tom sovjetskom ubojici. Za razliku od Shepherdsona, Geary vjeruje da se Cassius ponovo pojavio i vratio starom poslu. Shepherdson i Geary proučavaju sve zločine i počinju otkrivati da Cassius možda nije osoba za koju ju smatraju te da njegov dvostruki život može ugroziti i njihove živote. U špijunskom trileru Dvostruka igra glume Richard Gere, Martin Sheen, Topher Grace, Odette Yustman, Stana Katic i Stephen Moyer. Film je režirao Michael Brandt prema scenariju kojeg je napisao s partnerom Derekom Haasom s kojim je ranije napisao i scenarije za filmove Wanted i 3:10 To Yuma.

Ovaj tjedan u CineStar kinima
Blitz CineStar starsklub

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo