Ugrabite novi krimić autorice romana o Harryju Potteru - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Ugrabite novi krimić autorice romana o Harryju Potteru

Uživali ste u dogodovštinama malenog čarobnjaka Harryja Pottera i sad vas zanima što još J.K. Rowling može ponuditi? Mi vam možemo pomoći jer u suradnji s Mozaikom knjiga darujemo njen najnoviji krimić “Zov kukavice”, napisan pod pseudonimom Robert Galbraith.

Nakon što je engleska verzija ovog vrlo popularnog, briljantnog debitanskog kriminalističkog romana Roberta Galbraitha izašla na engleskom jeziku u travnju ove godine (dobila je odlične komentare i preporuke te visoke ocjene na Goodreads, s prosjekom 4,01), kriminalistički roman “Zov kukavice” zasjao je na policama hrvatskih knjižara.

Ovo je novi krimić kakav samo možete poželjeti, uz sam bok Ruth Rendell i P.D. Jamesa – izvanredan kriminalistički roman čija se radnja odvija u mračnim ulicama Londona.

Ako mislite da poznajete detektive iz mračnih krimi-romana, onda još niste upoznali Strikea i njegovu asistenticu Robin! Upoznajte nezaboravan detektivski tim!

O knjizi “Zov kukavice”

Kad se manekenka problematična ponašanja baci sa svojega snijegom prekrivena balkona u londonskom Mayfairu, svi će pretpostaviti da je riječ o samoubojstvu. Međutim, njezin brat ne dijeli opće mišljenje i unajmljuje privatnog istražitelja Cormorana Strikea da se pozabavi slučajem. Strike je ratni veteran – ranjen kako fizički tako i psihički – i život mu je u rasulu. Raspada mu se ljubavna veza, posao mu baš i ne ide i slučaj istrage smrti poznate manekenke učinit će mu se poput pojasa za spašavanje. No dobar honorar neće biti lako zaraditi: što dublje bude ulazio u neobičan svijet mlade manekenke, stvari će postajati sve mračnije i Strike će se približiti otkriću šokantne tajne i ući u samo srce opasnosti…

Napet, otmjen krimić smješten u ozračje Londona – od mirnih ulica Mayfaira do pubova u pokrajnjim uličicama East Enda i vreve Sohoa – Zov kukavice izvanredna je knjiga. Predstavljajući lik Cormorana Strikea, ovo je hvaljeni prvi krimić J.K. Rowling, poznate autorice romana o čarobnjaku Harryju Potteru, napisan pod pseudonimom Robert Galbraith.

Darujte knjigu o kojoj svi pričaju! Novi krimić – savršen dar za blagdane!

“Zov kukavice” predstavlja novu poslasticu za sve fanove J.K. Rowling, autorice serije romana o čarobnjaku Harryju Potteru, a i one ostale koji i nisu bili oduševljeni malim čarobnjakom. Za Potter fanove, “Zov kukavice” je još jedna prilika za uživanje u bogatstvu slika koji potpisuje Rowling s osjećajem radosti koja se vidi kroz svaku riječ koju piše. A za sve ostale, ovo je prilika da pročitaju knjigu od jedne od najuspješnijih autorica naše generacije.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo