Psiha

Psiha

Urinal – brine o zdravlju vašeg mokraćnog sustava

Za vas smo pripremili Urinal kapsule i Urinal sirup, na vama je da odgovorite na naša pitanja i za 7 dana saznate jeste li sretan dobitnik!

  Za vrijeme ljetnih mjeseci veća je vjerojatnost za učestalijim urinarnim infekcijama bilo da su one uzrokovane dugotrajnijim provođenjem vremena u bazenima, moru ili  izbjegavanju odlaska na toalet i zadržavanju mokraće. Sve navedeno pogoduje razmnožavanju bakterija u donjem dijelu mokraćnog sustava.

  Kako Vam navedene tegobe ne bi pokvarile godišnji odmor predlažemo Urinal® Aktiv koji kombinacijom visokokoncentriranog ekstrakta američke brusnice (CystiCran®), ekstrakta europske zlatnice (ljekovite biljke) i vitamina D postiže blagotvoran učinak na mokraćni sustav. Za djecu već od prve godine, trudnice i dojilje preporučujemo Urinal® sirup jer je ukusan, prirodan i učinkovit. U maksimalnoj dnevnoj dozi (15 ml) visokokoncentriranog sirupa od čistog ekstrakta brusnice NutriCran® nalazi se 37,5 g svježe brusnice.

  UPOZNAJTE LINIJU URINAL® PROIZVODA

  Urinal® Aktiv blagotvoran učinak na mokraćni sustav postiže djelotvornom kombinacijom aktivnih sastojaka: visokokoncentriranog ekstrakta američke brusnice (CystiCran®), ekstrakta ljetkovite biljke europske zlatnice i vitamina D. U jednoj tableti nalazi se ekstrakt američke brusnice koji odgovara najmanje 423 g ploda brusnice. Ekstrakt europske zlatnice pridonosi normalnoj funkciji mjehura i donjeg dijela mokraćnog sustava.

  Urinal® sirup sadrži 100% prirodnu američku brusnicu uzgojenu u Sjevernoj Americi. Američka brusnica nema podrijetlo genetički modificiranih biljki i sigurna je za svakodnevnu upotrebu. Urinal® sirup rado uzimaju djeca jer je ukusan, a majke ga vole jer je prirodan i učinkovit. Sadrži ekstrakt brusnice NutriCran®. U maksimalnoj dnevnoj dozi (15 ml) visokokoncentriranog sirupa od čistog ekstrakta brusnice NutriCran® nalazi se 37,5 g svježe brusnice.

  Urinal® sirup proizveden je prema GMP-ovim standardima koji jamče stabilnost, kvalitetu i sadržaj aktivnih tvari.

  Urinal® sirup prikladan je za djecu stariju od godinu dana, mlade i odrasle. Mogu ga slobodno koristiti trudnice i dojilje!

  Preporučena MP cijena za Urinal Aktiv tbl. je 57,78 kn, a za Urinal sirup 79,78 kn.

  Svi su proizvodi dostupni u ljekarnama.

  Distributer za Hrvatsku je tvrtka Medical Intertrade d.o.o. 

  Ordinacija.hr

  Foto: shutterstock

  Ordinacija preporučuje

  card-icon

  Zdravstveni adresar

  S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

  card-icon

  Baza bolesti

  Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

  Možda će vas zanimati i ovo