Psiha

Psiha

Uživaj na objedu u restoranu Gušti su Gušti! Mi plaćamo račun

Jednom paru Gušti su Gušti i Ordinacija.hr poklanjaju ručak ili večeru – bez ograničenja. Napapajte se, nazdravite finim vinom i uživajte bilo koji dan u tjednu do kraja lipnja. Ime sretnika ćemo objaviti u ponedjeljak 11. lipnja.

Dovoljno blizu centra grada, a opet dovoljno daleko od gradske vreve… Najbolji je to opis lokacije na kojoj se smjestio zagrebački restoran domaće kontinentalne kuhinje “Gušti su Gušti” – u Gračanima.

Poznat mnogim gastronomima kao omiljeno mjesto uživanja u finoj hrani i dobroj kapljici, ovaj je restoran odnedavno zasjao u novom ruhu. Možete se prošetati prostranim parkom od 6500 m2, odigrati partiju nogometa na novoj umjetnoj travi, a za to vrijeme ni vaši najmlađi se neće dosađivati – njima je na raspolaganju igralište s ljuljačkama, toboganom i sličnim poligonima za igru.

Glazbene večeri uz tamburicu sada su proširene i na poznate klape – domaći i zabavni repertoar garancija su potpunog užitka. Tamburaši vas očekuju utorkom, srijedom, četvrtkom, petkom i subotom. Najvažnije od svega, novo je vodstvo restorana odlučilo uvesti i nove (popularnije) cijene – prilagođene današnjem vremenu i standardu.

Ono što se nije promijenilo je kvaliteta: namirnica i usluge. Uvjerite se! Više o restoranu “Gušti su Gušti” možete pročitati u našem članku: Isprobajte gastronomske delicije u restoranu Gušti su Gušti!

Jednom sretnom paru restoran “Gušti su Gušti” poklanja ručak ili večeru. Ne brinite se – sve je plaćeno. Sve što morate napraviti je pojaviti se i uživati u guštima!

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo