Psiha

Psiha

Uživaj u plesu ili fitnessu mjesec dana besplatno!

Želiš konačno naučiti standardne plesove? Utegnuti tijelo zumbom? Naučiti zavoditi S-faktorom ili trbušnim plesom? Na pravom si mjestu jer ti Centar za ples, sport i fitness Savska poklanja bon u vrijednosti 500 kuna za program po izboru. Odaberi nešto za sebe i uživaj u plesnim pokretima!

Zagrebački Centar za ples, sport i fitness Savska sastoji se od tri dvorane za plesne i aero aktivnosti (70, 80 i 150 m2), teretane i polivalentne dvorane za nogomet, košarku, odbojku i sve ostale aktivnosti koje trebaju više mjesta, odnosno veće igralište.

Centar raspolaže sa 30 stepera, binom (3x2m), odvojenim muškim i ženskim svlačionicama, caffe barom, vrhunskim ozvučenjem dvorana i besplatnim parkingom za članove.

Na ovom mjestu će svatko naći nešto po svom ukusu! Osim iznajmljivanja dvorana, možeš se odlučiti za brojne aktivnosti kojima se možeš priključiti…

U ponudi su Zumba, Reggaeton, Pilates, Power Yoga, Balet Workout, Kružni trening, Korektivna Gimnastika, S-Faktor, Trbušni ples, Klasični balet, Jazz Dance, Urban Dances, Salsa, Latino i Standardni plesovi.

Svake nedjelje u Centru za ples, sport i fitness Savska možete probati paintball na 400 m2 zatvorenog prostora uz vrhunsku opremu, ozvučenje i stručno vodstvo.

Dva sretnika imaju priliku provjeriti atmosferu u Centru za ples, sport i fitness Savska koji im poklanja bon u vrijednosti 500 kuna za program po izboru. Zaplešite zumbu, zavedite S-faktorom, trbušnim plesom ili savladajte standardne plesove… Bitno je da uživate!

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo