Psiha

Psiha

Vodimo te na besplatan pregled vida u Polikliniku Bilić Vision!

Stručnjaci Poliklinike Bilić Vision poklanjaju jednom čitatelju našeg portala cjelovit pregled vida!

Oči su organ koji, kao i svaki drugi, s godinama gubi moć – ističu oftalmolozi u Poliklinici Bilić Vision. Zbog toga je iznimno bitno redovito ići na pregled vida. Za uočavanje nepravilnosti, čime se na vrijeme sprječava veća šteta, dovoljno je posjetiti oftalmologa jedanput godišnje. A mi vas upravo vodimo do stručnih ruku Poliklinike Bilić Vision za oftalmologiju i ortopediju, smještene u sjevernom dijelu Zagreba (Ksaverska cesta 45).

Poznata po svojoj oftalmološkoj dijagnostici i liječenju raznih očnih bolesti najsuvremenijim metodama i modernom tehnologijom uz visokospecijalizirane stručnjake za pojedine segmente oka, Poliklinika Bilić Vision stoji vam na raspolaganju za bilo kakve upite.

U Poliklinici Bilić Vision moguće je dijagnosticirati i najmodernijom tehnologijom liječiti različite bolesti oka: od uobičajenog određivanja naočala i kontaktnih leća do onih najkompleksnijih za dijagnostiku i liječenje, kao što su uveitisi, degenerativne promjene mrežnice, glaukom, suho oko, različite bolesti vezane uz druge sustave u organizmu (šećerna bolest, povišeni krvni tlak, bolesti cirkulacije, reumatske i druge bolesti s manifestacijama na očima, neurološke, kao i dermatološke bolesti s manifestacijama na očima).

Operacije na oku izvode se u moderno opremljenim operacijskim salama i na razini najopremljenijih operacijskih sala u SAD-u, Njemačkoj i drugdje. Prepustite se stručnim rukama Poliklinike Bilić Vision za zdrav pogled na život!

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo