Psiha

Psiha

Vodimo te na odmor u Španjolsku ili Grčku, ti biraš!

Foto: Shutterstock

Ordinacija.hr u suradnji s Večernji Travel Clubom dvoje čitatelja vodi na putovanje u Grčku ili Španjolsku za dvije osobe, po vašem izboru. Dobitnike ćemo objaviti u četvrtak 20. kolovoza

Barcelona

Barcelona je danas jedna od vodećih turističkih destinacija s bogatom kulturnom baštinom, a na svakom nam koraku raskošno otkriva više od dvije tisuće godina svoje povijesti. Ima umjerenu mediteransku klimu koja se može usporediti s krajnjim hrvatskim jugom. Azurna obala je jedno od najpoznatijih, najljepših i najopuštenijih svjetskih ljetovališta. Jedinstvena prirodna ljepota, renomirana kuhinja, poznata svjetska vina, ugodna klima, magični zalazak sunca, prekrasne netakunte plaže i tirkizno plavo more čine ljetovanje na Azurnoj obali jedinstevnim doživljajem. Barcelona je druga riječ za raznolikost i doista nudi ponešto za svakoga; obitelji, parove i slobodne ljude.

Više o putovanju u Barcelonu.

Grčka

Glavni grad Atena je dobio ime po Grčkoj boginji mudrosti, Ateni. U niti jednom drugom gradu na svijetu ne susreću se dva tako različita svijeta kao u Ateni, tamo su bogovi i mitovi antike još uvijek tako živi kao prošlost i sadašnjost. Ne prospustite pojestiti slavnu Akropolu, te neki od mnogobronih muzeja, Atena je grad sa najviše muzeja na svijetu.Uz nezaobilaznu Atenu osluhnite akustiku u Epidauru, utonite u mističnost Delfa, dodirnite kamen Mikene, prepustite se duhovnosti Metora. Ako izaberte Grčku za svoje sljedeće putovanje neće požaliti jer ćete se zasigurno vratiti sa pregrštom lijepih uspomena, fotografija i doživljaja.

Više o putovanju u Grčku.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo