Psiha

Psiha

Vodimo te na Schengenfest!

Do festivala sunca, zvuka i zabave na hrvatsko-slovenskoj granici dijeli nas još svega nekoliko dana! Odgovori na nagradno pitanje i možda baš tebe vodimo u Sloveniju. Dobitnike proglašavamo u petak 3. kolovoza.

Schengenfest, koji se i ove godine održava u Vinici nedaleko Karlovca, od 3. do 5. kolovoza slavi svoj 5. rođendan.

U stilu pravih slavljenika organizatori su pripremili zavidan popis izvođača koji će 3 dana žariti i paliti na dvije pozornice, a to su Kaiser Chiefs, Parov Stelar, Leningrad Cowboys, Majke, Kawasaki 3P, Lollobrigida, Parni Valjak, Siddharta, Riblja Čorba, Sevdah Baby, Tom Novy, Shapeshifters, Funkerman i mnogi drugi.

Prošlogodišnji uspjeh lansirao je Schengenfest na poziciju najposjećenijeg slovenskog festivala. Moto organizatora je više sunca, zvuka i zabave, a raznolikim programom svake godine privlače sve više posjetitelja.

“Ovo nije bilo kakav festival – usudili bismo se reći da tu očekujemo ljude bez kompleksa željne dobrog provoda jer je to istinski odmor u tom slučaju, ništa drugo se s tim ne može mjeriti. I naš line up izvođača pokazuje koliko smo kao organizatori neopterećeni time je li nešto cool ili nije cool – nama je cool da se tri dana zabavljamo, da se za svakoga nađe ponešto, da steknete nova poznanstva i da vas za Schengenfest vežu super sjećanja.” – stav je organizatora i čini se da njihova formula uistinu djeluje jer festival svake godine dobiva sve više posjetitelja.

Povijest Schengenfesta do sada je obilježilo oko 40 000 posjetitelja i preko 110 izvođača, a neki od njih bili su Hladno Pivo, TBF, Jinx, Kultur Shock, Dubioza Kolektiv, Edo Maajka, Superhiks, S.A.R.S. i Laibach.

Za ovogodišnji rođendan očekuje vas mnogo zanimljivosti – organizatori su publici odlučili pokloniti dvije predstave „Čefurji raus“ i „Jamski človek“, a tu će se naći i električni bik te boksački mega-ring koji su idealni kao anti-stres terapija! Niste ih još probali? Ovaj put to nemojte propustiti!

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo