Psiha

Psiha

Vodimo vas na Dane ljepote!

Troje sretnih čitatelja vodimo na Dane ljepote! Imena dobitnika objavljujemo u srijedu, 5. ožujka!

Pravi mali raj za žene, međunarodni sajam kozmetike, pribora i opreme za salone – Dani ljepote održat će se od 7. do 9. ožujka na Zagrebačkom velesajmu.

Na sajmu će se održati seminari, radionice, prezentacije i edukacije. Mnoštvo je mogućnosti za nova saznanja, korisne upute i informacije koje će prisutni stručnjaci rado podijeliti sa posjetiteljima.

Želite savjet o njezi kože lica i tijela. Razmišljate kako se našminkati za subotu navečer i rado bi promijenili svoj make up? Izlagači su na raspolaganju za sva pitanja i nedoumice. Promotivne cijene dermatoloških preparata, masaže, manikure, besplatni savjeti beauty stručnjaka samo su neke od pogodnosti koje vas očekuju na Danima ljepote.

Po prvi organiziran je dermatološki prostor “Skin centar” gdje Zagrebački velesajam uz podršku Gradskog ureda za zdravstvo grada Zagreba od petka do nedjelje organizira besplatne preglede madeža i ostalih promjena na koži za sve posjetitelje s kupljenom ulaznicom. Specijalisti dermatolozi iz zagrebačkih domova zdravlja pružat će posjetiteljima, osim pregleda, i informacije o rizicima izlaganja UV zračenju i pravilnoj njezi kože.

Ako želite učiniti nešto korisno za sebe, dobiti besplatne kozmetičke savjete, iskoristiti posebno niske sajamske cijene svih kozmetičkih proizvoda te odlične popuste na “beauty accessories” zabilježite si početak ožujka u kalendar i vidimo se na najljepšem sajmu – Danima ljepote!!

Detaljan pregled svih događanja na Danima ljepote.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo