Vodimo vas na koncert Gregoriana u Zagrebu!

gregorian

Odbrojavanje do početka hrvatskog dijela turneje mističnih Gregoriana je započelo! Do dolaska i postavljanja ovog svjetskog spektakla u Zagrebu (3.4.), Splitu (4.4.) i Varaždinu (5.4.) preostalo je nešto manje od dva tjedna, a fanovi već željno iščekuju povratak Gregoriana u svom do sad najatraktivnijem i najintrigantnijem izdanju.

Show koji traje gotovo 150 minuta, a inspiriran je filmom i filmskom glazbom, donosi zanimljivu i dinamičnu set listu - uz aktualni singl "World Without End" feat. Eva Mali, uključuje Vangelisov "Conquest of Paradise", "Against All Odds" Philla Collinsa, "Both Sides Now" Jonie Mitchell, Sealaov "Kiss From a Rose", "She", Elvisa Costella, "Live and Let Die" Paul McCartneya i Wingsa "Bright Eyes", Arta Garfunkela, "The Last Unicorn" grupe America, Stay (Far Away, So Close) grupe U2 i mnoge druge. Uz brojna scenska iznenađenja i specijalne efekte valja izdvojiti i dvije posebne glazbene poslastice – izvedbu Rammsteinovog hita "Engel" i novu veziju kultne pjesme "Cashmere" Leda Zeppelina koju izvode zajedno sopranistice Eva Mali i Amelia Brightman.

Ordinacija.hr vam poklanja dva puta po dvije ulaznice za koncert u Zagrebu! Sve što trebate je što kreativnije odgovoriti na pitanje ispod članka i nadati se da će naš redakcijski žiri u sljedeći četvrtak, 28. ožujka, odabrati baš vas.

U međuvremenu, pogledajte najavni video turneje, "World Without End", i vidjet ćete zašto ne smijete propustiti koncerte u Zagrebu, Splitu i Varaždinu!

Ulaznice za sva tri koncerta možete kupiti u sustavu Eventima, a u Zagrebu dodatno u CD shopu Croatia Records, Bogovićeva 5 i CD shopu Aquarius records, Varšavska 13, te u Varaždinu, u bistrou "Time out", u sklopu Arene Varaždin.

Više o turneji Gregoriana u Hrvatskoj pročitajte u članku: Odličan interes za hrvatski dio svjetske turneje Gregoriana!

Ordinacija.hr

 Prati nas na Viber Public Chatu!