Vodimo vas na koncert Maksima Mrvice u Opatiju - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Vodimo vas na koncert Maksima Mrvice u Opatiju

Jednog sretnika vodimo na nastup Maksima Mrvice u Opatiji (s dvije ulaznice), koji će se održati 10. srpnja na Ljetnoj pozornici. Sve što morate napraviti je odgovoriti na naše pitanje i pričekati 6. srpnja, kada ćemo objaviti imena dobitnika.

Maksim Mrvica, naš najpoznatiji klavirski virtuoz i najprodavaniji svjetski crossover pijanist, nakon turneje u Kini i Južnoj Koreji ponovno se vraća u Hrvatsku gdje će održati seriju koncerata.
 
U svibnju je u Hrvatskoj započeo promociju svog novog albuma ‘’Mezzo e Mezzo’’, a koncertom na atraktivnoj lokaciji Ljetne pozornice u Opatiji, 10. srpnja započinje novi program naziva ‘’Adriatic Tour’’ gdje će sa svojim britanskim bendom, s kojim nastupa na velikim svjetskim pozornicama, svirati svojevrsnu retrospektivu od dosadašnjih deset objavljenih albuma, te predstaviti najnoviji album ‘’Mezzo e Mezzo’’.
 
U sklopu ‘Jadranske turneje’, nakon opatijske Ljetne pozornice nastupit će i na atraktivnim lokacijama poput šibenske Tvrđave sv. Mihovila i trogirske kule Kamerlengo.

“Uvijek se trudim predstaviti klasičnu glazbu na drugačiji način, jer sam svjestan da među mladim ljudima nema toliko interesa za tu vrstu glazbe. Mislim da dosta toga ovisi o prezentaciji i imidžu i zato se i oko toga dosta trudim. Vjerujem da ću tako lakše privući mlađu publiku, a razultat toga je upravo 30-40 posto mladih na mojim koncertima, koji inače možda ne bi nikada došli na njih”, izjavio je nedavno Maksim Mrvica.

Sada slijedi koncert u Zadru 30. lipnja, gdje će Maksim izvoditi njemu najdraži klasični repertoar i djela velikih skladatelja poput Musorgskog, Liszta, Chopina i Skrjabina. Aktualni album „Mezzo e Mezzo“ moći će se kupiti na konceratima u sklopu turneje kao i u svim Dallas Music Shopovima, Tisak Media centrima, knjižarama Algoritam i ostalim glazbenim dućanima.
 
Interes za Maksimove koncerte je velik, kao i inače, posebice jer u sklopu turneje po prvi puta nastupa u nekima od gradova, stoga pozivamo sve da na vrijeme osiguraju svoje ulaznice.
 
Ulaznice za pojedine koncerte u Hrvatskoj, u organizaciji agencije Mars koncerti i Dallas Recordsa, možete pronaći ovdje:

  • 10. srpnja Opatija

Ljetna pozornica
Sektor 1 – 180 kn | Sektor 2 i 3 – 160 kn
(Dallas Music Shop Rijeka | Tisak / Tisak Media | Festival Opatija | eventim.hr | mojekarte.hr)
 

  • 30. lipnja Zadar

Poljana Šime Badunića, Zadar
Parter 170 kn
(Blagajna HNK Zadar, Tisak, Eventim.hr)

Jednog sretnika ćemo razveseliti dvjema ulaznicama za Maksimov nastup u Opatiji!

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo