Vodimo vas na Pure Bach - čisti glazbeni užitak! - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Vodimo vas na Pure Bach – čisti glazbeni užitak!

Više od sat vremena veličanstvene glazbe velikoga leipziškog majstora – Johanna Sebastiana Bacha – doživljaj je koji jednostavno ne smijete propustiti!

Čisti glazbeni užitak, sjajni mladi solisti i brojni glazbenici očekuju vas u utorak 7. travnja u dvorani Lisinski na koncertu Pure Bach “orkestra s dušom” – Zagrebačkog orkestra mladih!

Više od sat vremena veličanstvene glazbe velikoga lajpciškog majstora – Johanna Sebastiana Bacha – doživljaj je koji jednostavno ne smijete propustiti!

Veličanstvena Prva orkestralna suita i neponovljivi Koncert za dvije violine u D-molu, a uz to još jedna prava glazbena poslastica – svečani Oratorij u slavu Kristova uskrsnuća za posebno nadahnuće – istinska su remekdjela u kojima će uživati svi ljubitelji dobre glazbe. A uz odličnu glazbu, program koncerta predstavit će i sjajni niz mladih glazbenih talenata, počevši s dvije violinistice u Bachovu koncertu – Teodorom Sucala Matei i Ivanom Duvnjak, a zaključno s četvero nadarednih vokalnih solista: Antonijom Dunjko, Sonjom Runje, Josipom Čajkom te Davidom Šebom.

ZOM

Izvedbu Bachova oratorija uveličat će i članovi renomiranoga zagrebačkog zbora Ivana pl. Zajca – a svi pod vodstvom mladoga i uspješnog maestra Davora Kelića koji se već potvrdio na koncertnoj, kao i na opernoj sceni.

Sjajni mladi solisti, brojni pjevači i glazbenici ZOM-a… Ujedinjeni u programu Pure Bach – u utorak 7. travnja u dvorani Lisinski.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo