Psiha

Psiha

Wilkinson – tajna dobrog brijanja

Tajna dobrog brijanja je prije svega u kvalitetnim proizvodima koji će koži dati što dugotrajniji učinak uz što manje iritacija i isušivanja kože. Odgovorite na naša pitanja i otkrijte savršenu učinkovitost Wilkinson Sword Intition Naturals 3 u 1 brijača! Darujemo četiri čitatelja!

Wilkison Sword razvio je još jedna poseban brijač za žene naziva Intuition Naturals. To je jedini 3 u 1 brijač koji sapuna, brije i hidratizira u jednom jednostavnom koraku. Dostupan u verziji Sensitive, Hydrasoft i Natural Care s mlijekom i medom. Ovaj novi regenerator za kožu obogaćen je shea maslacem za poboljšanu hidrataciju. Poboljšana pomična glava prate kontura tijela, a indikator pravovremeno pokazuje kada treba zamijeniti oštrice.

Upale, posjekotine i infekcije kože često se događaju muškarcima nakon brijanja. Takvu kožu zaštitit će kvalitetni preparati i proizvodi koji neće uništiti površinski sloj kože i koji će je pritom dovoljno hidratizirati. I žene se često susreću sa sličnim problemima kod brijanja. Glatke noge jedan su od osnovnih ženskih imperativa. Naročito ljeti, kada je sva težnja umjerena na glatke i njegovane noge.

Wilkinson Sword razvija proizvode čija namjena nije samo uklanjanje dlačica, već i briga o koži. Brijači ne iritiraju kožu, već stvaraju osjećaj svježine i ugode. Na taj način brijanje postaje ugodan ritual, a ne obveza. Proizvodi su podjednako namijenjeni i muškarcima i ženama. Wilkinson Sword proizvodi za muškarce njeguju kožu kako bi ona izgledala sjajno, a proizvodna linija za žene osigurava luksuz lijepe i dugotrajno glatke kože.

Dostupni novi proizvodi iz linije XTREME3 – za sve one koji žele biti Xtremno svoji!

XTREME 3 BEAUTY SENSITIVE 4/1 ( za žene)

Jednokratni ženski brijač s tri savitljive oštrice na pomičnoj glavi za savršeno praćenje kontura tijela. Protuklizna gumirana drška jamči dobar hvat mokrim rukama. Lubrikantna traka za glatkoću kože sadrži aloe veru i jojoba ulje koje umiruju kožu i čine ju glatkom. Made in Germany.

XTREME 3 ULTIMATE PLUS 4/1 (za muškarce)

Jednokratni brijač koji pruža najbolju kombinaciju vrhunskog sistemskog brijača i jednostavnost, higijenu i vrijednost jednokratnog brijača. Ima 50% veću lubrikantnu površina u odnosu na Xtreme3 Sensitive, veću traku za zatezanje kože i pripremu lica, poboljšane oštrice i ergonomski olakšanu dršku. Svi Xtreme 3 brijači imaju jedinstvene savitljive oštrice te gibljivu glavu za savršeno brijanje. Made in Germany.

Proizvodi su dostupni u drogerijama i odjelima kozmetike trgovačkih lanaca.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo