Psiha

Psiha

Za blistav osmijeh i samopuzdanje brine se Poliklinika Imed!

Proljetnom akcijom Poliklinika Imed pacijentima omogućuje akcijsku cijenu za izbjeljivanje zuba te aplikaciju ljuskica ili laminata. Ovi su zahvati povoljniji za 15 posto tijekom akcije koja traje od 2. svibnja do 2. lipnja. Osim ovih popusta, Poliklinika Imed poklanja jednom našem čitatelju tretman izbjeljivanja zuba u vrijednosti od 3 000 kuna.

imedO tretmanu izbjeljivanja zuba

Izbjeljivanje zuba u ordinaciji postupak je koji traje sat vremena, a mogu se izbijeliti za nekoliko nijansi. Zubi se izbjeljuju pomoću preparata u vidu otopina ili gelova a rezultati su zadivljujući, dugotrajni i vrlo prirodni. Zahvat je ugodan a efekt blistavog osmjeha neprocjenjiv!
Klinika IMED poklanja jedan postupak izbjeljivanja za jednog pacijenta u vrijednosti 3000 kuna!

Blistav osmijeh 🙂

Posljednjih godina blistav osmijeh postao je imperativ i znatno se podigla svijest i educiranost pacijenata koji traže vrhunsku uslugu i najbolje metode. Raspon zahvata koji se primjenjuju u kozmetskoj stomatologiji je vrlo širok. Od potpuno neinvazivnih tretmana poput dentall wellnesa (čišćenje kamenca, pjeskarenje, zaštitni premaz), preko izbjeljivanja pa sve do brušenja zuba za izradu ljuskica ili keramičkih krunica. No, treba spomenuti i ortodonciju koja se bavi ispravljanjem položaja zuba i zagriza, a ima i velik estetski učinak.
Najpopularniji zahvati su: izbjeljivanje zubi, apliciranje ljuskica i apliciranje laminata.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo