Psiha

Psiha

Zaustavite bol u zglobovima našim darom!

Muči vas bol u zglobovima, koja se pogoršala s hladnijim vremenom? Nema problema jer Sensilab i Ordinacija.hr daruju čak pet čitatelja poklon paketom FlexiForce proizvoda, koji će biti dostatan za cijelomjesečni tretman. Imena sretnika koji će uživati u zdravlju zglobova objavit ćemo u ponedjeljak 25. studenog.

Osteoartritis je jedna od najčešćih mišićno-skeletnih tegoba, a
uglavnom pogađa starije stanovništvo. Nažalost, za njega nema lijeka, no postoje određeni koraci koje možemo poduzeti i navike koje možemo usvojiti kako bismo ublažili bolove i povećali svoju pokretljivost. Kako biste si pomogli, održavajte
tjelesnu težinu u normali, vježbajte i zdravo se hranite. Jednako tako, Sensilab i Ordinacija.hr za vas su osigurali čak pet paketa proizvoda dostatnih za cijelomjesečni tretman, kojima možete značajno poboljšati kvalitetu svog života! Svaki paket sadrži dvije kutije FlexiForce kapsula i jedan FlexiForce gel.

FlexiForce plus kapsule u kombinaciji s FlexiForce gelom smanjit će bol u vašim zglobovima već nakon 30 dana uporabe. BioCell Collagen II u FlexiForce plusu sadrži tri građevna elementa hrskavice: kondroitin sulfat, hijaluronsku kiselinu i kolagen tipa II, koji su potrebni za održavanje zdravlja hrskavice.

Više informacija o proizvodu FlexiForce plus i super akciji pročitajte OVDJE ili u članku Kraj bolnim zglobovima uz FlexiForce Plus.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo