Psiha

Psiha

Zavirite u knjižicu s DVD-om za djecu i roditelje

Svakom je roditelju važno da sa svojom djecom provede aktivno, sadržajno i kvalitetno slobodno vrijeme, a ovo novo izdanje Gym&Fun DVD-a i knjižice edukativnog i zabavnog sadržaja će vam u tome na kreativan i zabavan način zasigurno pomoći.

Za vas smo pripremili pet primjeraka novog izdanja, a na vama je samo odgovoriti na naše pitanje.

Sport Educa – trenutno jedna od najuspješnijih sportsko-edukativnih inicijativa u Hrvatskoj – autor je Gym&Fun DVD-a i knjižice edukativnog i zabavnog sadržaja.

Gledatelje kroz priču i izuzetno zanimljiv scenarij vodi kineziologinja Anita i njezina kći Gita, koje na maštovit način prenose mališanima i njihovim roditeljima vrijednosti sporta i rekreacije, ekologije, zdrave prehrane i brige o vlastitom tijelu. Sport Educa okuplja stručni tim diplomiranih kineziologa, sportskih trenera i plesnih pedagoga koji su educirani za rad s djecom, a njihov već prepoznatljiv način učenja i vježbanja kroz igru i zabavu, djeca lako prihvaćaju.

Vođeni takvim iznimno korisnim rekreativnim konceptom, Sport Educa  je osmislila jedinstven Gym&Fun program prema mjeri djeteta, u koji će ih s lakoćom moći uputiti roditelji kojima je stalo da njihova djeca odrastaju aktivno i zdravo.

Gym&Fun uključuje zabavne vježbe u okruženju vlastitog doma koje svatko može provoditi u dnevnom boravku, a pritom naravno uživati sa svojom djecom i dobro se zabaviti.

Gym&Fun DVD bit će od velike važnosti svim roditeljima koji uslijed svakodnevnih obaveza nemaju vremena za sportske dvorane, a stalo im je do toga da njihova djeca odrastaju aktivno i zdravo. Edukativan sadržaj i specifičan pristup vježbanju kroz igru i zabavu učinit će ovaj DVD bliskim djetetu, a svakom obiteljskom domu postat će odličan i koristan saveznik.

Paket je u prodaji na svim kioscima od subote 4. travnja, po akcijskoj cijeni od 29,90 kuna. Svei koji kupe knjižicu mogu sudjelovati u nagradnoj igri Večernjeg lista i Fiata! U knjižici će pronaći Fiatov letak, a mama koja sudjeluje, uz sliku obitelji s letkom treba napisati pismo zasto je bas ona “najbolja mama” kako bi osvojila vikend putovanje u Opatiji. Sve se mame mogu prijaviti za nagradnu igru putem linka www.500x.fiat.hr.

 Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo