Psiha

Psiha

Zdrava i prirodna prehrana osnovni je element kvalitetnog življenja – darujemo zdravi paket

Izvorno, iskonsko i prirodno, iz prirode čovjeku i čovjek prirodi to je ono što je cilj tima koji se krije iza imena Natura Organica. Budite kreativni i osvojite zdravi poklon paket!

Priroda je potrebna čovjeku kao i čovjek prirodi, prirodni ciklus se vrti u krug te jedno bez drugog jednostavno ne funkcionira. Kako bismo se što više približili onom prirodnom u nama, stvorili balans u duhu i tijelu potrebno je pružiti svome umu i tijelu samo najbolje.

Proučavajući segmente tržišta sa strane kupca, uočili smo nesrazmjer između cijene organskih proizvoda i proizvoda iz masovne proizvodnje. Što zdravija i što prirodnija prehrana jedan je od osnovnih elemenata kvalitetnog življenja i trebala bi svakome biti krajnji cilj brige o tijelu.

Gospodarsko stanje društva i ponuda koja se nalazi na tržištu stvaraju veliko odstupanje, socijalne prilike ne pružaju mogućnost svakodnevnog konzumiranja organske hrane što je uzrokovano visokim cijenama te ograničenom ponudom na tržištu.

Organska hrana u svakodnevnoj prehrani

Natura Organica je stvorena zbog upravo spomenutih razloga! Želimo otvoriti put organskoj hrani u svakodnevnu prehranu širih masa, ne kao luksuzu i povremenom dodatku dnevnim obrocima. Stvaramo brend koji nudi prehrambene artikle organskog podrijetla ali po znatno nižim cijenama od uobičajenih kako bismo pokazali da organsko može biti dostupno svakodnevnoj kupnji i konzumaciji.

Opasnosti koje nam prijete iz okoline i naoko sigurnih namirnica, ”jer koristimo ih svaki dan i nije nam ništa” je mnogo. Posebna pažnja pridaje je herbicidima koji se koriste za suzbijanje i uništavanje bolesti i nametnika na biljkama. Jeste li vidjeli na vrećici krompira koju kupite, deklaraciju na kojoj piše koja je doza herbicida i koje vrste korištena? Niste, zar ne, često ne možemo biti sigurni  niti u samo podrijetlo namirnice koju jedemo kamoli u nešto drugo.

Od prošle godine uvode se regulative koje će postrožiti nadzor nad podrijetlom namirnica koje koristimo te se sada uvode tečajevi za poljoprivrednike na kojima će naučiti kako, koliko i zašto te koju vrstu otrova koristiti u pripremi, obradi i njegovanju usjeva koje svakodnevno koristimo u voću i povrću te žitaricama. Svatko od nas pojede barem jednu krišku kruha dnevno, jednu voćku i jednu mrkvu, rajčicu ili krompir no ne znamo što smo zapravo unijeli organizam skupa s njom.

Provjereni prehrambeni proizvodi

Kako biste bili sigurni da svojim najmilijima i sebi pružate najbolje, pronađite alternativu, jer ona uvijek postoji a mi vam alternativu pružamo u našoj Natura Organica liniji organskih i provjerenih prehrambenih proizvoda. Mala promjena u vašoj dnevnoj rutini može donijeti veliku promjenu vašem zdravlju, raspoloženju i sreći.

Posjetite nas na prodajnom mjestu Priroda i DRUŠTVO biotrgovina Ozaljska 71 ili naručite svoje Natura Organica artikle putem web shopa i uživajte u provjerenim i certificiranim namirnicama. Obećavamo vam, vaši najdraži neće primjetiti razliku u jelu, ali će ju zasigurno osjetiti!

Izdvajamo iz ponude:

NATURA ORGANICA KOKOSOVO ULJE BEZ MIRISA, 1l

 

Kokosovo ulje je jedno od najzdravijih ulja koje ima široku namjenu, na tržištu možete pronaći ulje sa mirisom kokosa, ulje bez mirisa te ekstradjevičansko kokosovo ulje koje je najviše kvalitete. Kokosovo ulje ima široku namjenu, osim prehrambene ovo ulje ima široko zdravstveno djelovanje te široki raspon primjene u kozmetičke svrhe. Kokosovo ulje dobiva se iz kokosovog oraha, meso kokosovog oraha se suši te se prerađuje kroz razne procese dok se ne dođe do čistog, visoko kvalitetnog kokosovog ulja.

NATURA ORGANICA BIOCHIA RAW 500g

Chia sjemenke pripadaju skupini Superfoods hrane, samo jedna žlica ovih sitnih sjemenki kao dodatak vašem doručku, napitku ili želatina od chie kao dodatak pekarskim proizvodima mogu učiniti promjenu u vašem tijelu.

Chia sadrži vitamine A, B, D i E koji su iznimno važni za organizam. Spoj ovih vitamina vašem tijelu će pomoći održati ravnotežu i stabilnost u tijelu. Spoj ovih vitamina pomaže tijelu u pretvorbi hranjivih tvari koje unosimo u energiju, štiti tijelo od slobodnih radikala koji su krivci za stvaranje tumorskih stanica do očuvanja zdravlja očiju, kostiju i mišića te kardiovaskularnog sustava u tijelu. Minerali kao što su bakar, cink, kalcij, kalij te mangan i željezo nalaze se na popisu nutritivnih vrijednosti ovih sitnih sjemenki.

Saznajte više: https://prirodaidrustvo.hr.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo