Psiha

Psiha

Zdrave grickalice za više energije

Želite li isprobati ove ukusne žitarice, odgovorite na nagradno pitanje, a mi darujemo dva čitatelja.

Hrskave cjelovite žitarice sa čipsom od jabuka, ukusnim brusnicama i dodatkom naranče. Ako se redovito bavite sportom ili ste čak profesionalac, želite dati najbolje od sebe. Trebat će vam hrana koja može pratiti vaše potrebe. Familia Champion su potpune žitarice za sve one koji žele više.

Jedinstvena Energy Plus formula sa žirtaricama, orašastim plodovima, voćem, magnezijem, cinkom, vitaminima i guaranom, pomaže vam da postignete najviše. A na vrhu će biti vaša energija, zahvaljujući različitim vrstama ugljikohidrata, vitaminima i mineralima. Postupno otpuštanje energije iz žitarica drži vas sitima duže vrijeme bez težine u želucu. Brzo otpuštanje ugljikohidrata u formi glukoze dati će vam brzu eksploziju energije koju trebate. Familia Champion je najbolja priprema za top rezultate u kratkom vremenu, koja vam pomaže u najboljim rezultatima – svaki put.

Slijedite bezbrojne švicarske sportske velikane i jedite Famila Champion s Energy Plus formulom. Napravljen za prave šampione, ovaj muesli razvijen je uz pomoć sportskih zvijezda i nutricionista.

Familia fit crisp sadrži 50 posto manje masnoća, puno komadića jabuke, brusnice i samo dašak cimeta – sve što čini lagan i lako probavljiv hrskavi muesli. Kombinacijom voća, ukusnih cjelovitih žitarica, mnogo vlakana , kao i bjelančevine iz mlijeka Familia Fit Crisps će vas dugo držati sitima. Pazi na vaše zdravlje s dodanim željezom, magnezijem i 10 vitamina.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo