Želiš manji konfekcijski broj? Ugrabi besplatno vježbanje!

mrsavljenje, traka za mjerenje, dijeta, struk

Oduvijek ste sanjali o manjem konfekcijskom broju? Napokon je došlo vrijeme da svoj san i ostvarite! I to potpuno besplatno! Linea Snella i Ordinacija.hr nagrađuju tri čitatelja vježbanjem dok ne skinu jedan konfekcijski broj.

kMetoda Linea Snella se smatra jednom od najučinkovitijih prirodnih metoda za oblikovanje tijela na svijetu! Kombinacija temperature od 37 °C, ciljanih vježbi i infracrvene svjetlosti omogućava brzo, neinvazivno i lokalizirano mršavljenje te oblikovanje tijela.

Specifičnost ove metode za oblikovanje tijela se krije u besplatnom pregledu i pisanom jamstvu za uspjeh, redovitom praćenju uspjeha i održavanju motivacije te besplatnim kontrolama u trajanju od 12 mjeseci nakon završenog redovnog programa.

U središtu programa je upotreba sprave Thermoslim, u kojoj se provodi vođena individualna vježba uz konstantnu temperaturu od 37 °C, pod utjecajem infracrvene svjetlosti. Tijekom 20 do 25 minuta vježbanja u Thermoslimu tijelo potroši 1.500 kcal, što znači 3 do 4 puta više masnoća nego kod uobičajenih vježbi. Centimetri i masne naslage se ciljano gube na najkritičnijim dijelovima tijela.

Nakon vježbanja u Thermoslimu slijedi opuštanje u Bodywarmu, vrsti saune koja pomoću terapije kisikom, aromaterapije, kromoterapije i vlažne atmosfere njeguje kožu kako bi ostala meka i elastična, bez obzira na izgubljene kilograme.  

kMetodu dopunjuje i vježbanje na Thermobikeu, koji je odličan za uklanjanje masti na bokovima, bedrima i stražnjici, s obzirom na to da kretanje pod utjecajem infracrvenog svjetla poboljšava prokrvljenost i pomaže kod uklanjanja celulita. Širok izbor najsuvremenijih terapija (ultrazvuk - kavitacijski sustav, vibracijsko vježbanje i pressoterapija - mehanička limfna drenaža) omogućavaju još bolje i brže postizanje rezultata.

Izbor i broj terapija u cijelosti se prilagođava svakoj osobi posebno.

Želite li i vi učiniti nešto za sebe? Ispunite obrazac na web stranici Linee Snelle i naručite se na potpuno neobvezujući, besplatni pregled.

 

Ordinacija.hr

 Prati nas na Viber Public Chatu!