Psiha

Psiha

Želiš predivnu kožu? Osvoji Garnier Body Intensive mlijeko

Zbog izuzetno velikog interesa u prošloj nagradnoj igri, kada smo vam poklonili bočice Garnier Body Intensive 7 Days mlijeka za tijelo, odlučili smo ponovno vas razveseliti! Naših desetero čitatelja uživat će u Obnavljajućem mlijeku za iznimno suhu kožu, obogaćenim karite maslacem. Imena sretnika objavit ćemo u ponedjeljak, 23. svibnja.

Garnier je razvio proizvod za njegu tijela Gariner Body Intensive 7 Days s L-Bifidusom (lizat Bifidusa), za dugoročnu hidrataciju, do sedam dana, s ugodnim mirisom i teksturom koja pruža užitak pri nanošenju. U liniji Garnier Body Intensive 7 Days možete pronaći mlijeko za tijelo za svaki tip kože.

Obnavljajuće mlijeko za jako suhu kožu, obogaćenim karite maslacem

Intensive 7 Days mlijeko za tijelo s karite maslacem intenzivno hrani izrazito suhu kožu i donosi osjećaj ugode i hidratacije koji traje do sedam dana. Svojom jedinstvenom tehnologijom i sastavom na bazi polimera koji ne stvaraju dodatan film na koži, njegova hranjiva tekstura ne čini kožu masnom i ljepljivom.

Bogata, kremasta tekstura dubinski hrani kožu, a lagana je i ugodna za nanošenje zahvaljujući preciznom doziranju hranjivih i omekšavajućih sastojaka u svojoj formuli.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo