Psiha

Psiha

Zgodne žene vas zovu na fitness!

Studio za rekreaciju Zgodne žene tri će čitateljice darovati mjesečnom članarinom na tri lokacije: u Zaprešiću, Podsusedu i Ribnjaku. Saznajte sve o njihovim zabavnim i maštovitim treninzima.

Iza dosjetljivog i privlačnog imena Studio za rekreaciju Zgodne žene stoje Kosjenka Rendulić i Helena Gleđa, voditeljice sportske rekreacije i
dugogodišnje profesionalne plesačice. Godinama su pustošile plesnim podijima širom Europe, osmišljavale koreografije za mnoge estradne zvijezde, a njihovi nastupi publiku nikada nisu ostavljali ravnodušnom. Možda su vam poznate kao dugogodišnja plesna pratnja naše najveće funky zvijezde Dina Dvornika. Osnivačice su i članice vokalno-plesne grupe Energy s kojom su snimile i izdale album pod nazivom Furamo se mrak. Pratite ih na Facebooku!

Što vježbaju Zgodne žene?

Pilates

Metoda oblikovanja tijela uz jedinstveni spoj vježbi snage i istezanja. Trening je podijeljen u tri stupnja: relax, energy i fat burning.

Army Dance Aerobic

Usmjeren je na poboljšanje kondicijskih sposobnosti te po potrebi sagorijevanje suvišnih kilograma. Ovdje nema koreografije, nego se možete usredotočiti na vlastito tijelo, dajući u vježbama koje se izvode sve od sebe, a rezultat je znoj, znoj, znoj. Kroz kombinacije skokova,čučnjeva i laganih plesnih pokreta (za koje ne morate imati nikakvo plesno predznanje), vaše tijelo oblikujete do savršenstva.

Zgodne žene

“Vježbe se izvode isključivo snagom vlastitoga tijela. Army aerobic namijenjen je svim ženama željnim adrenalina, inovativnih vježbi, lude mjuze i pozitivne atmosfere u dvorani koja će vam konačno dati osjećaj”, tvrde trenerice.

Shake Boom Aerobic

Riječ je o spoju vježbi i plesa, a namijenjen je svima koji vole ples i gibanje te žele unijeti dinamiku i gracioznost u klasičnu tjelovježbu.Trening je srednjeg intenziteta – bez skakanja.

Zgodne žene će trima čitateljicama darovati po jednu mjesečnu članarinu u centru po izboru:

  • na lokaciji u Zaprešiću (po izboru dva puta tjedno Pilates ili Army
    aerobic)
  • Ribnjaku (dva puta tjedno Pilates)
  • Podsusedu (dva puta
    tjedno Aerobic Shake Boom ili MIX Pilates -Shake boom).

Dar mjesečne
članarine vrijedi samo za nove članice. Provjerite u čemu se radi:

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo