Psiha

Psiha

Zoo krpice za Vaše kućne ljubimce

Želite li svom kućnom ljubimcu nakon povratka iz šetnje ili nakon kupanja pružiti njegu i zaštitu kakvu zaslužuje? Odgovorite na naše pitanje i probajte nove PikaZoo krpice! Imena sretnih dobitnika objavljujemo 25. svibnja!

PikaZoo krpice za jednokratnu upotrebu služe za pranje i brisanje kućnih ljubimaca. Suhom krpicom ljubimca možete obrisati, a kad ju navlažite vodom možete ga temeljito i oprati.

Zahvaljujući mekanim viskoznim vlaknima primjerene su i za čišćenje osjetljivih područja poput očiju i njuške.

Dovoljno je namočiti krpicu u primjereno neagresivno sredstvo i vašem ljubimcu nježno očistiti njuškicu ili oči.

Namočena krpica zadržava čvrstoću i ne raspada se, a istovremeno je nježna i podatna. PikaZoo krpice nalaze se u praktičnom pakiranju, veličine 32×24 cm i uvijek su Vam pri ruci.

PikaZoo upijajuće suhe krpe za jednokratnu upotrebu brzo i efikasno će posušiti krzno vašeg ljubimca nakon povratka iz šetnje po mokrom vremenu ili nakon kupanja. Zahvaljujući svojoj veličini i debljini, ali i strukturi vlakana, imaju veliku moć upijanja i zadržavanja tekućine, a istovremeno ostaju dovoljno čvrste i ne trgaju se kod brisanja. Navlažene se mogu koristiti i za uklanjanje različitih nečistoća. PikaZoo krpe bit će Vam od pomoći u svakodnevnoj njezi životinjskih prijatelja. Praktične su, veličine 60x36cm i primjerene za sve vrste dlake.

PikaZoo krpice ubrzo ce postati nezamjenjivi dio druženja s vašim kućnim ljubimcem, koji ce osjetiti koliko ga volite i želite mu samo najbolje.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo