Psiha

Psiha

Zvuk liječi i pomaže. Naučite kako!

Osvojite knjigu “Zvučne zdjele za zdravlje i unutarnju harmoniju – zvučna metoda po metodi Petera Hessa” nedavno predstavljenu u Hrvatskoj.

Peter Hess, pionir zvučne terapije i masaže predstavio je nedavno u Zagrebu svoju Peter Hess zvučnu metodu i zvučnu masažu. Zajedno sa suprugom Petrom Emily Zurek, održao je nekoliko praktičnih radionica profesionalne primjene zvučnih zdjela u terapijske svrhe te  promovirao hrvatsko izdanje svoje knjige “Zvučne zdjele za zdravlje i unutarnju harmoniju“.

Ovaj je Nijemac započeo karijeru kao fizičar i inženjer, no njegov životni interes za poučavanjem i psihologijom doveo ga je u Indiju i Nepal gdje je izučavao netradicionalne oblike iscjeljivanja. Nadahnut malo drukčijim pristupom zdravlju, počeo je istraživati djelovanje zvukova na um i tijelo čovjeka. Rad sa zvučnim zdjelama započeo je još 1984. a ubrzo je razvio “Zvučnu masažu po metodi Petera Hessa“, danas vrlo djelotvornu metodu korištenja zvuka o kojoj je počeo poučavati na radionicama i seminarima baš poput onih netom održanih u Zagrebu.

“Zvuk zvučne zdjele dotiče našu suštinu. On otapa napetost, pokreće snage samoiscjeljenja i oslobađa stvaralačku energiju”, tumači Hess. Suvremena medicina danas potvrđuje zvučnu terapiju kao sredstvo za promicanje zdravlja, iz čega proizlazi da je zvuk vrsta energetske medicine kojom se ljudi mogu izliječiti od poremećaja nastalih zbog stresnog načina života, depresije, smanjiti bolove, osloboditi se emocionalnih blokada i slično.

Peter Hess akademija i Ordinacija.hr poklanjaju vam 3 knjige “Zvučne zdjele za zdravlje i unutarnju harmoniju – zvučna metoda po metodi Petera Hessa”!

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo