Psiha

Psiha

Adrian Gilbert: Kraj vremena

kAdrian Gilbert, autor knjige “Kraj vremena “ i suautor knjige “Proročanstvo Maja” povezao je biblijsko proročanstvo o otvaranju Bezdana, nakon kojega ubrzo dolazi pojavljivanje ‘novog neba i nove zemlje’ s majanskim proročanstvom o pojavljivanju Petog Sunca.

Dana 21. prosinca 2012. godine, kada će se po majanskom dugoročnom brojanju dana okončati 13. baktun od dana početka našega svijeta, 13. kolovoza 3114. godine prije Krista, Sunce će se zateći na južnim Zvjezdanim vratima, ondje gdje ekliptika presijeca Mliječnu stazu u zviježđu Strijelca i iznad žalca Škorpiona. U ponoć će se Sunce poravnati točno sa samim središtem naše galaktike. Sjevernim nebom će tada vladati Orion, koji je prema učenjima Maja upravo ono mjesto s kojega su stigli njihovi očevi, bogovi Hunahpu i Xbalanque, i za koje su mu ezoterička čitanja Biblije u Znakovima s neba otkrila da je znak samoga Sina Čovječjega na nebu. Gilbert vjeruje da taj trenutak, kada je Sunce smješteno na južnim Zvjezdanim vratima, a Orion sa svojim sjevernim Zvjezdanim vratima dominira nebom, označava okončanje muka i patnji predviđenih u ‘Otkrivenju’ i istinski početak novoga doba.

U knjizi Kraj vremena on iznova odlazi u posjet drevnim arheološkim nalazištima Maja i dolazi do zapanjujućih otkrića o njihovoj kozmologiji, koja bi se mogla duboko odraziti i na sve nas.

 

Izdavač: Stari Grad

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo