Psiha

Psiha

Beyoncé preporučuje: “Svakodnevno trenirajte tijelo, ali i samopouzdanje”

Foto: Shutterstock

Glazbena diva koja je nedavno predstavila sportsku kolekciju kaže da puca od energije zahvaljujući vježbanju, strasti prema poslu i neprestanom izgrađivanju samopouzdanja koje je temelj za sve ostalo.

“Ne volim kockanje, ali ako postoji ijedna stvar u životu u koju bih se okladila, to sam ja sama”, izjavila je Beyoncé Knowles koja ističe da ne vjeruje u “Ne” i uvijek ide dalje, te da je njezina glavna misija inspirirati žene da vjeruju u sebe.

“Živim glazbu, ali ne može se sve svoditi samo na to. Glazbu treba koristiti da te dovede i do različitih drugih stvari u životu. Neću uvijek biti broj jedan, mora postojati još nešto“, objasnila je pjevačica svoju poslovnu filozofiju zahvaljujući kojoj je ostvarila uspješne filmske uloge, vlastitu liniju parfema i suradnju s mnogim poznatim brendovima.

Nedavno je lansirala veliku kolekciju za vježbanje Ivy Park s više od 200 različitih komada sportske odjeće, tenisica, modnih dodataka… Primjerice, tajice su dizajnirane tako da daju “poseban osjećaj pri vježbanju“ i nude se u različitim modelima, ovisno o obliku tijela. A tijelo je ključna riječ u Beyoncéinoj karijeri. Žena koja se proslavila raskošnim oblinama svakako misli na druge žene u dizajniranju odjeće za tjelovježbu.

Beyoncé otvoreno priznaje da mora uložiti puno truda kako bi svoje obline držala “pod kontrolom“. Nastoji se pridržavati svakodnevnog plana vježbanja i prehrane koji je za nju osmislio poznati američki trener Marco Borges. Već pet minuta vježbanja čini razliku, kaže Beyoncé koja prema Borgesovim uputama, kad god može, odradi nekoliko vježbi koje se mogu raditi bilo kad i bilo gdje. Također svakodnevno “teše“ tijelo plesom i trčanjem.

Supruga glazbenog mogula Jay-Z-ja i majka četverogodišnje kćeri Blue Ivy naizgled ima sve što se može poželjeti. Do toga su je, kaže, doveli naporan rad, samopouzdanje i svjesnost da ne moramo biti savršeni da bismo uspjeli u životu.

“Imam atletski pogled na život, stalno težim višem cilju. Kad bi sve bilo savršeno, nikad ne bismo učili i odrasli. Kad volite i prihvaćate sebe, kad učite iz svojih pogrešaka, onda sami izgrađujete svoju vrijednost”, kaže Beyoncé Knowles.  

Zvijezde koje znaju kako biti seksi i u osamdesetoj  

I.V.

Foto: Shutterstock

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo