Bobo! Psihodinamički koncert u INbaru - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Bobo! Psihodinamički koncert u INbaru

Nakon sjajne promocije grupe Regina i odličnog koncerta grupe Sane u In
baru, Menart nastavlja sa “serijom” svojih dobrih zabava i svirki u tom
popularnom zagrebačkom klubu.

Dragi prijatelji glazbe tjelovježbe i psihodinamike, izvještavamo vas da se 26. studenog u In baru s početkom u 22 sata održava vrhunski glazbeni spektakl pod dirigentskom palicom sinjskog treš kantautora Bobe koji će sa svojim pratećim ansamblom Maderfejkersi višesatno zabaviti publiku kako sa svojim, tako i sa strano-domaćim hit uspješnicama. Koncertno druženje je osmišljeno i kao psihodinamički art perfomance u kojem će Bobo svoju publiku uvesti u hipnotički trans te će ih usađivanjem subliminalnih poruka u njihovu podsvijest napraviti ovisnim o treš umjetnosti.

Kratki tečaj nutricionizma o kombiniranju visokokvalitetnih proteina kompleksnih ugljikohidrata i zdravih omega 6 masnoća uz cjeloviti dnevni obrok, uključen je u cijenu ulaznice koja iznosi samo 20 kuna! Dođite, naučite, pobijedite, budimo treš!

Za one koji još ne znaju, Bobo je tvorac hitova ‘Dominik’, Co to maš? i najnovijeg aktualnog – ‘Maderfaker’. Pjesma ‘Co to maš?’ je svojedobno izazvala ‘salvu’ podijeljenih mišljenja a uzbudila je duhove čak i kod češkog veleposlanstva! O njemu su pisale sve dnevne novine, a u žicu je taknuo renomirane glazbene kritičare. Zato će 26.11.2009., PO PRVI PUT, Bobo javno na koncertu objasniti bit njegovih pjesama. Bobo je i svestran umjetnik – trenutno piše knjigu za koju već nagađaju da bi mogla postati bestseller u svojem žanru, a kako svaki put svojim posjetitelja upriliči neko iznenađenje, tako će ovaj put biti organizirana nagradna igra u kojoj će sretnom dobitniku biti uručeno prvo ručno pisano i potpisano poglavlje prvog treš horor romana ‘Čudovište iz Fitnessa’.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo