Psiha

Psiha

Bruce Springsteen objavio novi album!

Osamnaesti album po redu uključuje 12 novih pjesama koje je, osim par iznimaka, napisao sam Springsteen. Na albumu mu su se pridružili slavni gitarist Tom Morello, članovi E Street Banda i još nekoliko svirača. “High hopes” snimljen je u New Jerseyju, Los Angelesu, Atlanti, Australiji i New York Cityju.

“Ovaj album je zapravo anomalija. Ja ne radim linearno kao mnogi drugi. Kada uđem u studio okružen sam slikama koje nisu dovršene. Nešto ne valja s ovom, onu nisam završio, za ovu nisam imao vremena jer se nije uklopila u veći projekt na kojem sam radio. I tako sam ušao u studio, okružen svom tom glazbom koju nisam objavio, i čekao sam da vidim što će mi ta glazba poručiti.“ Ovim je riječima Bruce Springsteen u magazinu Rolling Stone opisao stvaranje novoizišlog albuma “High Hopes“ (Columbia records/Menart).

Album je najavio istoimenim singlom koji se odlično vrti na radio postajama, a sam album par dana nakon izlaska bilježi odlične rezultate na iTunesima i Amazonu gdje se našao na prvom mjestu te na ukupno 24 svjetska tržišta. U nedavnom gostovanju kod Jimmyja Fallona, Springsteen je zajedno s E Street Bandom i Tomom Morellom najavio album, a kako je to izgledalo možete pogledati na sljedećem linku:

Morello se pridružio Bruceu i E Street Bandu na turneji u Australiji u ožujku 2013. i postao, kako Springsteen kaže, “moja muza koja je gurnula ostatak projekta na drugu razinu”.

Uz to što svira gitaru, Morello je s Bruceom napravio i duet “The Ghost of Tom Joad.”

Clarence Clemons, koji je preminuo u 2011. i Danny Federici, koji je preminuo u 2008, također se pojavljuju na nekoliko pjesama koje Springsteen naziva “Neki od naših najboljih neobjavljenih materijala iz prošlog desetljeća”.

High Hopes popis pjesama:

 1. High Hopes (Tim Scott McConnell) – featuring Tom Morello
 2. Harry’s Place  – featuring Tom Morello
 3. American Skin (41 Shots) – featuring Tom Morello
 4. Just Like Fire Would (Chris J. Bailey) – featuring Tom Morello
 5. Down In The Hole
 6. Heaven’s Wall  – featuring Tom Morello
 7. Frankie Fell In Love
 8. This Is Your Sword
 9. Hunter Of Invisible Game  – featuring Tom Morello
 10. The Ghost of Tom Joad – duet with Tom Morello
 11. The Wall
 12. Dream Baby Dream (Martin Rev and Alan Vega) – featuring Tom Morello

A. Abrahamsberg

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo