Psiha

Psiha

Darko Rundek vraća se iz Pariza na proljetnu turneju!

Darko Rundek

Ekskluzivni let Plavog aviona publici će predstaviti fine niti Rundekovog glazbenog stvaralaštva.

Krajem prošle godine Rundek Cargo Trio izdao je album Plavi avion koji je mahom osvojio kritičare i publiku. Za razliku od albuma s Cargo orkestrom, Trio je unio malo intimniji i smireniji zvuk u Rundekove pjesme. Čaroliju tog novog zvuka krajem prošle godine doživjeli su obožavatelji u Zagrebu, Beogradu, Nišu, Oslu, Malmu, Goteborgu, Sarajevu, Banja Luci, Mostaru i Tuzli. Gotovo svi koncerti bili su rasprodani, a nakon kratkog zimskog prizemljenja, Plavi avion je ponovno spreman za let! Na proljetnoj karti lijepe naše i susjednih zemalja upisani su:

5.4. Ljubljana (Kino šiška), 7.4. Zagreb (Hopdevil), 8.4. Karlovac (Dom Zrinski), 9.4. Pula (Dom branitelja), 14.4. Split (Dom oružanih snaga, 16.4. Zadar (Arsenal), 26.4. Rijeka (HKD), 28.4. Osijek (Kino Europa) i 29.4. Bjelovar (Klub). Informacije o ulaznicama za spomenute koncerte bit će dostupne medijima i publici tijekom sljedećeg tjedna. U susjednoj Srbiji Rundek Cargo Trio gostuje krajem trećeg mjeseca, a u Bosni i Hercegovini nastupit će u Sarajevu, 23.4.

Ekskluzivni let Plavog aviona publici će predstaviti fine niti Rundekovog glazbenog stvaralaštva.

U prvom dijelu koncerta Rundekov Trio izvodit će najnovije pjesme koje će velik dio publike ekskluzivno čuti po prvi puta jer ih još ne možete čuti na radijskim postajama, a u drugom dijelu koncerta svirat će najveće hitove zbog kojih je Rundek jedan od neizostavnih aktera Novog vala ali i europske glazbene scene. Na repertoaru će se naći Apokalipso, Ruke, Makedo, Ljubav se ne trži te mnoge druge skladbe, a nakon naše regije Plavi avion zaputit će se do Austrije, Danske i Švicarske.

U Rundek Cargo Triju uz lidera nastupaju i violinistica Isabel te Dušan Vranić – Duco na klavijaturama i perkusijama. Bit će ovo predivan proljetni let Plavog aviona ali i turneja koja će publici približiti europski spleen i svu njegovu ljepotu, melankoliju i tajanstvenost.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo