Detour priprema glazbenu poslasticu u Tvornici kulture - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Detour priprema glazbenu poslasticu u Tvornici kulture

Detour predstavlja novi album “A što ak’ ja…”, ali i dobre, stare hitove u najvećem koncertnom prostoru do sada – zagrebačkoj Tvornici kulture.

U drugoj polovici listopada grupa Detour objavljuje svoj novi studijski album “A što ak’ ja…“, a izlazak albuma prati i velika koncertna promocija koja se održava u petak 7. studenog u zagrebačkoj Tvornici kulture (21 sat). Koncertom stavljaju naglasak na tri dosadašnja albuma, više od deset hit singlova i osam godina glazbenog rada pod imenom Detour.

Ova electro-acoustic pop skupina predvođena Nenadom Borgudanom, uz prepoznatljiv baršunasti vokal Maje Posavec, čine još Dominik Žagmešter (klavijature), Alen Križaj (bas gitara) i Edi Grubišić (bubanj).

Na koncertu u Tvornici nastupit će u proširenoj postavi, s puhačkom sekcijom, koju čine Jakša Kriletić – Jordes na saksofonu te Andrej Jakuš na trubi. A pridruženi član Detour tima bit će i VJ Tomislav Brđanović, koji će vizualni dojam na pozornici i oko njega učiniti nezaboravnim.

Detour

“U Tvornici kulture će biti naš najveći koncert do sada i dat ćemo sve od sebe da tako bude u svakom smislu. Spremni smo publici pružiti puna dva sata čistokrvnog glazbenog uzbuđenja i emocija. To je ujedno i promocija našeg trećeg albuma ‘A što ak’ ja…’ koji izlazi punih pet godina nakon posljednjeg albuma ‘TV”’, izjavio je Nenad.

Zadnje dvije godine pjesme Detoura neizostavni su glazbeni sadržaj svih domaćih radio postaja, a kontinuirano su se pri vrhu nalazile pjesme ‘Srce veliko’, ‘Snijeg’, te aktualni ‘Daleko’. Čak šest pjesama s novog  albuma “A što ak’ ja…” već je premijerno emitirano u hrvatskom radijskom prostoru, a prije nekoliko dana objavljen je i najnoviji singl “Plešem sama”.

Ne zaboravimo ipak da će vas na koncertu u Tvornici rasplesati i pjesme starijeg datuma, ali u novim aranžmanima, poput:  ‘Ljeto počinje’, ‘Mjesec’, ‘Gledano sa strane’ , ‘Prijatelj’, ‘Tvoje lice se promijenilo’….

Ulaznice do 15. listopada možete nabaviti po cijeni od 40 kuna, od 16. listopada do 6. studenog po 60, a na dan koncerta po 80 kuna u Tvornici kulture, Aquarius Music Shopovima – Varšavska 13, Maksimirska 16 i Branimir centar, te na Entrio.hr.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo