Drew Barrymore savjetuje kako do jakog samopouzdanja - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Drew Barrymore savjetuje kako do jakog samopouzdanja

Featureflash Photo Agency / Shutterstock.com

Glumica, autor i režiser – sve su to funkcije koje savršeno obavlja ova poznata glumica!

U svojim memoarima “Wildflower” Drew govori o tome kako je postala ono što je danas i zašto voli “zaslužiti” sreću. Sudeći prema životu ove glumice, savršena je osoba za savjetovanje kako do jakog samopouzdanja. Evo što kaže:

Sami kreirajte svoje mantre i putokaze

“Definitivno sam ona koja korača u smijeru optimizma, to je nešto do čega sam došla kada sam tražila svoj put. Imam puno podsjetnika na djetinjstvo, po cijeloj kući su crteži djece i male pozitivne poruke. Oni me podsjećaju na to da je moj život divan. Stvorite i vi takav ugođaj u domu.”

Video: Britney Spears objašnjava svoju rutinu vježbanja

Nije uvijek sve bajno

“Nije realno očekivati kako će sve što napravite u životu biti uspjeh, ne postoji takav život to zapamtite. Morate biti mirni kada su u pitanju padovi, ali i usponi. Sve što vam se dogodi u životu služi kako bi nešto naučili ili će voditi do nečeg lijepog. Hodajte sami i odaberite pravu osobu koja će vas razumjeti kada ste na dnu. Samo nastavite dalje. Ne odustajte. “

Ne morate se boriti za ono što jeste

“Uvijek pazim da pred djecom o sebi ne govorim ružno, uvijek sam se borila za to da budem sretna takav kakva sam. Ako znate tko ste, ne morate glumiti ništa. Uradite što je potrebno kako biste se osjećali dobro u svojoj koži. Radite na tome jer ste se sve što imate”

Vaša srodna duša možda nije osoba za koju to mislite

Nancy Juvonen je moja najbolja prijateljica i partner u produkciji već 25 godina. Ona je moj pravi životni partner. Od nje sam naučila sve o vezama, samopoštovanju, razlikovanju između dobra i zla… Okružite se ženama kao što je Nancy.”

Pronađite svoje sretno mjesto

Za mene je to komedija. Jučer sam imala loš da, ne znam zašto jednostavno sam bila tužna i sjetila sam se da se na TV-u prikazuje humoristična serija koju volim. Nakon nekoliko minuta umirala sam od smijeha i zaboravila na činjenicu da sam nedavno bila tužna.”

13 vježbi koje Kendall Jenner radi sama kod kuće

Usporite

“Ironično, ali postala sam konzervativna kroz godine, ali još uvijek cijenim opuštenost i glupiranja. Mladost je divna stvar – škola u kojoj se svašta nauči. Želim da moja djeca to ostanu što duže i da što kasnije odrastu. Uživajte u svakom trenu života!”

A. A.

Foto: Shutterstock

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo