Psiha

Psiha

Foo Fighters objavili trailer za seriju Sonic Highways te najavili izlazak novog albuma

Kako bi dobili inspiraciju za snimanje nadolazećeg albuma “Sonic Highways”, Foo Fightersi su obišli osam američkih gradova i studija u kojima su snimale glazbene legende.

Sonic Highways dijeli ime s istoimenom HBO serijom od osam epizoda koju je režirao Dave Grohl osobno, a koja predstavlja ljubavnu posvetu povijesti američke glazbe. U svakoj epizodi uz lokalnog, legendarnog glazbenika, Dave Grohl je na licu mjesta pisao stihove ne bi li što realnije dočarao utjecaj svakog pojedinačnog grada na sam proces pisanja i skladanja. Za film su intervjue dali glazbenici brojni glazbenici, među kojima i Dolly Parton, Slash, Clive Davis, Cheap Trick’s Rick Nielsen, LL Cool J, Macklemore, Willie Nelson, Pharrell Williams, a Grohl je popričao i s predsjednikom Barackom Obamom!

Album “Sonic Hihgways” izlazi 10. studenog

“Ovaj album je prepoznatljivi Foo Fighters album, ali ima nešto dublje i muzikalnije u sebi. Mislim da su nas različiti gradovi koje smo obišli kao i ljudi koje smo sretali nadahnuli da se protegnemo dalje i da istražujemo novi teritorij, bez gubljenja našeg prepoznatljivog zvuka”, kaže Dave Grohl koji vjeruje da okruženje u kojem se snima i piše utječe i na rezultat glazbe koja se stvara.

Trailer za serijal koji u Americi kreće od 17. listopada možete pogledati ovdje!

Izdavač: Menart

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo