Genijalan trik kako iskoristiti tubu od papirnatog ručnika – iznenadit će vas! - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Genijalan trik kako iskoristiti tubu od papirnatog ručnika – iznenadit će vas!

Shutterstock 1494067832

Ako ste upravo potrošili zadnji papirnati ručnik i planirate baciti tubu u smeće, prvo pročitajte što možete s njom napraviti!

Ako imate djecu sigurno koristite puno papirnatih ručnika, a ako imate kućnog ljubimca znate da je puno bolje koristiti njih nego krpe jer tko želi u opranom vešu imati dlake?
Papirnate ručnike možete koristiti u razne svrhe i iskoristiti ih najbolje što možete, a autorica na portalu thekitchn.com, Geraldine Campbell kaže kako ga koristi povremeno ali će ga iskoristiti „do kraja“ pa tako ne baca niti tubu oko koje je omotan.

Grickate olovku i vrtite kosu oko prstiju? Evo zašto su ove svakodnevne navike loše za zdravlje

Postoji nekoliko stvari koje možete učiniti s njom – koristiti ju kao modle za male kolače, kao zvučnik za vaš iPhone… Uglavnom, ne bacajte prije nego ju za nešto iskoristite.

Postoji jedna stvar za koju savjetuje da se svakako mora isprobati, a evo o čemu se radi.

Kako ju iskoristiti za usisavanje kuće?

Jasno je da ste odmah pomislili kako ste kupili usisivač sa svim dodacima koji su vam potrebni kako biste savršeno očistili podove, ali – jeste li ikada probali usisati prašinu u kutu kuće, ispod kreveta i ostalim nedostupnim mjestima? Jeste li primijetili da dodatak kojega već imate često ne stane u te male prostore? Ako je odgovor pozitivan, nastavite čitati.

Ako želite biti zdravi, iz kuće odmah bacite ovih 10 predmeta!

Tuba papirnatih ručnika je fleksibilna ali i izdržljiva, možete njome očistiti mjesta do kojih nikako ne biste mogli plastičnim nastavkom. Ako ste još uvijek skeptični, možda je vrijeme da isprobate ovaj trik danas i sami provjerite kako se čisti tubom od toaletnog papira…

A. A.

Foto: Shutterstock

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo