Glasajte da se Zagreb nađe u novoj igri Monopoly - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Glasajte da se Zagreb nađe u novoj igri Monopoly

Pozvani ste da glasate za svoj grad koji će postati dio ploče novog Monopolya “Here & Now”.

U povodu obilježavanja 80. obljetnice najpoznatije društvene igre Monopoly, Hasbro, Inc. udružio se s tvrtkom BuzzFeed kako bi zajedno s obožavateljima odabrali gradove diljem svijeta koji će postati vlasnički posjedi u novom Monopoly Here & Now – svjetskom izdanju igre koja se lansira u jesen 2015.!

Sve do 4. ožujka prikupljaju se online glasovi za gradove koji su se našli na popisu svjetskih odredišta koja će biti predstavljena u novom Monopoly Here & Now izdanju. Na popisu se našao i Zagreb! Hoće li biti uvršten u igru? To ovisi samo o vašim glasovima! Stoga kliknite OVDJE i dajte svoj glas.

Od 3. ožujka do 9. ožujka svi gradovi, veliki i mali, imat će priliku natjecati se za dva mjesta na ploči Monopoly Here & Now u “Wild Card tjednu.” Obožavatelji mogu „dopisati“ dodatna mjesta koja nisu uključena u osnovni popis odredišta i gradova. Gradovi s ​​najviše prijava tijekom tog tjedna dobit će dva vlasnička smeđa posjeda u novoj igri.

Konačni popis gradova koji će se naći u novom Monopoly Here & Now bit će objavljeni 19. ožujka, na Svjetski dan Monopoly igre i službenog rođendana Monopoly branda.

Monopoly Here & Now, svjetsko izdanje bit će dostupan od ove jeseni, a sadržavat će tokene sa svjetskim kulturnim znamenostima i novom igrom, gdje je cilj posjetiti što više mjesta, sakupiti što više žigova u putovnici tijekom cijelog puta. Igrači će prikupljati novac od naknade za posjetitelje kada protivnici dođu na njih, a prvi igrač koji popuni svoju putovnicu pobjeđuje.

Monopoly brand je svjetski omiljena obiteljska igra koju je igralo više od milijardu ljudi u 114 zemalja širom svijeta. Bilo da obožavatelji igraju licem u lice ili on-line kreirana su Monopoly iskustva koja odgovaraju svakom životnom stilu.

Saznajte više o Monopoly brandu na Monopoly.com, pridružite razgovoru na Facebook.com/Monopoly, i glasajte u Monopoly Here & Now kampanji VoteMonopoly.com.

K.P.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo