Glazbene večeri u Salonu Gvozdanović se nastavljaju - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Glazbene večeri u Salonu Gvozdanović se nastavljaju

U ponedjeljak, 13. listopada u Salonu Gvozdanović nastupaju violončelistica Latica Anić, uz pratnju pijanistice Marije Pranjić i saksofonistice Lucije Hraščanec.

Glazbene večeri u Salonu Gvozdanović nisu samo posebni doživljaji glazbe u jedinstvenom ambijentu plesne dvorane u Visokoj 8, nego i sasvim poseban doživljaj prošlih vremena, zlatnog doba građanskoga života i Gornjega grada kakav je nekad bio.

Glazbeni salon Gvozdanović mjesto je prošlosti i baštine, umjetnosti i glazbe, ali i ponovno probuđeno mjesto urbane zabave i druženja – mjesto na kojemu se danas jednostavno mora biti!

Posveta mladim glazbenicima

A ciklus koji su njegovi organizatori – Muzej za umjetnost i obrt i G.A.D. PRODUKCIJA – ove godine rezervirali isključivo za dame, u ponedjeljak 13.10. ugošćuje novi niz sjajnih mladih hrvatskih glazbenica:

Nadarenu mladu violončelisticu Laticu Anić koja je upravo odnijela prvu nagradu prestižnog natjecanja “Papandopulo” u Zagrebu, uz pratnju pijanistice Marije Pranjić i saksofonistice Lucije Hraščanec. Na koncertu s početkom u 20 sati očekuje vas pravi vatromet talenta, muzikalnosti i šarma koji ne smijete propustiti, a nakon koncerta nastavak druženja u prostorima salona baš kao što su to nekad sa svojim gostima činili i članovi obitelji Gvozdanović. Posveta ovogodišnjega ciklusa mladim glazbenicama i mala je posveta posljednjoj privatnoj vlasnici salona Anki Gvozdanović, u čijem se domu, kako kažu, svaki gost osjećao posebnim i dobrodošlim.

U ponedjeljak 13.listopada svi ste dobrodošli u palaču Gvozdanović. U salon koji je više od zbirke.

Fotografija: Vedran Kocelj

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo