Psiha

Psiha

Glenn Miller Orchestra u Zagrebu – najbrže čeka popust

Koncert odličnog Glenn Miller Orchestra održat će se 13. siječnja u K.D. Vatroslav Lisinski, a pretplatnici ciklusa Lisinski subotom imaju 20 posto popusta na ulaznice. Najbrže pretplatnike čeka čak 100 ulaznica s mogućnošću popusta pa neka najljepši božićni poklon bude upravo noć elegancije i swinga uz Glenn Miller Orchestra.

Veseo i nemiran duh Glenn Millera, jednog od najistaknutijih kompozitora i glazbenika s početka prošlog stoljeća, osvojit će vas na samom početku godine i odvesti vas u neko drugo doba, doba swinga – jednu od najljepših glazbenih era.

Glenn Miller

Moonlight Serenade“, “In  The Mood” ili “Pennsylvania 6-5000” neke su od njegovih najpoznatijih skladbi koje će te večeri biti izvedene na zagrebačkom koncertu, koji je i prvi koncert regionalne turneje orkestra pod umjetničkim vodstvom Wila Saldena.

Nikako ne zaboravite plesne cipele i prihvatite poziv na putovanje u neko drugo vrijeme…Možda su vas djedovi i bake ili mame i tate “zarazili” ljubavlju prema toj vrsti glazbe, a ako još nisu dopustite Glenn Miller Orchestru da vas zadivi i otkrije razlog zbog kojeg su na njihovim koncertima rasprodane dvorane diljem svijeta.

Sam Glenn Miller bio je jedan od najzaslužnijih za razvoj i popularnost američke glazbene scene u četrdesetim godinama 20. stoljeća, no nažalost njegova životna priča rano je okončala, ali njegova glazba i dalje živi te je danas savršeni podsjetnik na jedno od najljepših doba glazbene industrije.

Tradicija će se nastaviti i ove nezaboravne zagrebačke večeri koju nikako ne smijete propustiti.

Nakon koncerta u Lisinskom, orkestar odlazi u Lendavu, Mostar, Podgoricu, Sarajevo i Beograd. Ulaznice za ovu glazbenu čaroliju prekrasan su blagdanski poklon, a njihova je cijena gotovo dvostruko povoljnija od cijena iz 2008. godine. Podijeljene su u četiri kategorije: 150 kuna, 180 kuna, 220 kuna i 260 kuna.

Službena prodaja ulaznica započela je na blagajni dvorane Lisinski ( svakim danom od 10 do 20 sati, subotom od 9 do 14 sati ) i putem Ulaznice.hr

K.H.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo